Pts. Nis 22nd, 2024


VakıfBank’ın yeni bağlı paydaşlığı VakıfPayS

VakıfBank, yeni bağlı iştiraki VakıfPayS ile ödeme sistemlerine yenilikçi, süratli ve inançlı bir alternatif getiriyor. VakıfPayS ile kullanıcılar, ödeme hizmetlerine yönelik muhtaçlıklarını tek bir çatı altında toplayarak kolaylıkla gerçekleştirebilecek. 

Müşterilerine sunduğu yenilikçi eser ve hizmetlerle bölümüne istikamet veren VakıfBank’ın yeni bağlı iştiraki VakıfPayS, Türkiye’nin finansal ekosistemine katkıda bulunmak hedefiyle ödeme hizmeti sunma ve elektronik para ihraç etme müsaadesi aldı.

Ticari müşterilerin yanı sıra dijitalleşen kişisel müşterilere de eser ve hizmetlerini sunacak olan VakıfPayS, gerek Türkiye gerek küresel finansal ekosisteme aktif, emniyetli ve kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkıyor. VakıfPayS, Türkiye’nin tercih edilen başkan ödeme hizmeti sağlayıcısı olma ve Türkiye finansal ekosisteminin gelişimiyle nakitsiz topluma geçiş amacına katkıda bulunma misyonuyla hareket edecek. 

“VakıfPayS bölümde fark yaratacak”

Bir kamu bankası olma sorumluluğuyla müşteri muhtaçlıklarını birinci sırada tuttuklarına dikkat çeken VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “VakıfPayS ile dijitalleşerek geleceğin şirketleri olma yolunda evrilen, iktisadın itici gücü KOBİ’lerimiz ve klâsik bankacılık dinamikleri yerine dijital dünyanın dinamikleriyle uyumlu eser ve hizmetleri tercih eden gençlerimiz başta olmak üzere toplumun her bölümünün hayatını kolaylaştıracak bir tahlil bulmayı hedefledik” dedi.

VakıfPayS ile kayıt dışı iktisadın azaltılması ve toplumun tüm kesitlerinin finansal teknoloji hizmetlerine erişiminin artırılmasına katkı sağlayacaklarının altını çizen Üstünsalih,  sözlerini şöyle tamamladı:

“Diğer bir yandan nakitsiz toplum vizyonu için de değerli bir adım atıyoruz. Güçlü finansal yapısı, kesimde deneyimli insan kaynağı, kullanıcı dostu uygulaması ve bu uygulamayı taçlandıracağı güçlü kampanları ile VakıfPayS’in kesimde fark yaratacağına inancımız tam.”

VakıfPayS ne tıp kolaylıklar sunacak?

VakıfBank’ın “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımından ilham alan VakıfPayS’in yenilikçi dijital cüzdanı fatura ödemeden para transferine, alışverişten karekod süreçlerine müşterilerinin tüm finansal gereksinimlerini tek bir noktadan süratli ve inançlı formda yapmalarına imkan tanırken güçlü içerikli kampanyalarıyla hem kazandıracak hem de nakit para taşıma kaygısını ortadan kaldıracak. Bunlara ek olarak kullanıcılar bankalardaki hesaplarını VakıfPayS dijital cüzdanlarına ekleyerek tüm hesaplarını tek bir noktadan süratli ve kolay halde yönetirken, bu hesaplardan para transferi de yapabilecek. 

Diğer yandan, kartlı ödemenin olduğu her noktaya hitap eden POS eserleriyle hem sanal hem fiziki ödemeler için de tahliller üretecek olan VakıfPayS, ayrıyeten bir entegrasyona gerek kalmadan ve tek bir mukavele ile tüm banka POS’larına erişilebilmeyi sağlayarak ticari müşterilerinin işine bedel katacak. VakıfPayS’in mutabakatlı üye işyerlerindeki POS aygıtlarından QR kod ile de ödeme yapılabilirken, süratli ve inançlı bir formda linkle ödeme de alınabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen