Sal. May 7th, 2024


Yıldız Entegre, spora verdiği takviyeye voleybolu da ekledi. 

Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Takımı’nın 2023-2024 sezonu forma sponsoru Yıldız Entegre oldu. 

Orman eserleri dalının dünyada ve Türkiye’de önder şirketlerinden olan Yıldız Entegre spora verdiği dayanağa devam ediyor. Şirket, son olarak Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Kadrosu ile sponsorluk mutabakatı imzaladı. İmza merasimine Fenerbahçe Spor Kulübü İdare Konseyi Üyesi Simla Türker Beyazıt, Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Opet Voleybol Ekibi Menajeri Pelin Çelik katıldı. Mutabakat kapsamında bu yıl Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Ekibi Sultanlar Ligi’nde Yıldız Entegre’nin forma sponsorluğunda alana çıkacak. 

Fenerbahçe Spor Kulübü İdare Heyeti Üyesi Simla Türker Bayazıt, “Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Ekibi olarak, Yıldız Entegre ile yaptığımız sponsorluk mutabakatını sizlere duyurmaktan memnunluk duyuyoruz. Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Grubu olarak, yıllardır büyük bir kararlılıkla alanda çabayı bırakmadan muvaffakiyetler elde ediyoruz. Yıldız Entegre ile yaptığımız iş birliği, kadromuzun geleceğini parlatacak, yeni muvaffakiyetler elde etmemize yardımcı olacak ve Türk sporuna olan takviyemizi katbekat daha da artıracak. Bayanların ve bayan atletlerin kıymeti, yalnızca alanda değil, toplumun her alanında büyük bir tesir yaratıyor. Bir bayan olarak büyük bir gururla söz ediyorum ki bayanların gücü, azmi ve muvaffakiyetleri toplumumuzun her köşesinde ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu kıymetli anı, bayanlarımızın spor alanındaki başarılarına ve bayanların gücüne ithaf ediyoruz.”

Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin daha gelişmiş ve müreffeh bir ülke olmasının yolu, ekonomik ve toplumsal hayatta bayanların önünü açan, daha kapsayıcı siyasetler üretilmesinden geçiyor. Bu noktada ülkemizin esaslı sanayi kuruluşlarından biri olarak bize de büyük sorumluluk düştüğüne inanıyor ve bunun gereğini yerine getirmek için bayanın gücünü ortaya çıkaran projeler geliştirmeye yöneliyoruz. Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Takımı’nın forma sponsoru olmamızı da bu kapsamda pahalandırıyor ve ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe’nin, başarısı lisanlara destan Sarı Melekleri ile çok başarılı bir formda yol alacağımıza inanıyoruz. Bu dönem şirket olarak voleybol ailesine katılmaktan ötürü çok memnunuz ve büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen