Pts. May 6th, 2024


Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, davet merkezi bölümünün en itibarlı ödüllerinden Türkiye Bağlantı Merkezi Ödülleri’nde; hayata geçirdiği müşteri hizmetleri projeleriyle “En güzel Teknoloji Kullanımı”, “En Yeterli Müşteri Deneyimi”, “En Güzel Dijital Çözüm” ve “En Yeterli Dış Kaynak Ortaklığı” kategorilerinde birincilik mükafatına layık görüldü.

İMİ Conferences tarafından düzenlenen 16. Türkiye Bağlantı Merkezi Ödülleri’nin bu yılki kazananları açıklandı. Müşteri odaklı yaklaşımı tüm çalışmalarında temel bir kültür haline getiren ve müşterilerinin, tüm çalışmalarının ana odağında olmasını sağlayan AgeSA, Türkiye Bağlantı Merkezi Ödülleri’nde 4 kısımda birinciliğe layık görüldü. 

AgeSA’nın müşterilerinin bilgi ve süreç taleplerini birinci kontakta, tek ekran üzerinden karşılayan, proaktif sunum yapan ve tekliflerde bulunan Yeni Jenerasyon Davet Merkezi projesi ile Speech Analytics teknolojisini kullanarak müşteri tecrübesini güzelleştirmeyi, çalışan motivasyonunu artırmayı, beşere ve tabiata katkı sunmayı amaçlayan inovatif projeleri, AgeSA’ya Türkiye Bağlantı Merkezi Mükafatları “En Düzgün Teknoloji Kullanımı” kategorisinde birincilik mükafatı getirdi. 

AgeSA’nın hizmet verdiği tüm kanallarda müşterinin muhtaçlıklarını gerçek tespit eden ve müşterinin başladığı rastgele bir süreci öbür kanallar üzerinden de tamamlamasını sağlayan yenilikçi uygulamaları, inovatif projeleri, gerçekleştirdiği tahliller sonucunda hayata geçirilen aksiyonlar ve müşterileri odağına alan iş yapış kültürü ise “En Yeterli Müşteri Deneyimi” kategorisinde birincilik mükafatını kazandırdı. 

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası süreçlerini tek uygulamada toplayan AgeSA Taşınabilir ise “En Yeterli Dijital Çözüm” kategorisinde AgeSA’ya birinciliği getirdi. Bölümün en gelişmiş, yenilikçi ve müşteri odaklı taşınabilir uygulaması AgeSA Taşınabilir, sigortalıların birikimlerini izleyebilmesi, poliçe ve teminat ayrıntılarını kolay kolay yönetebilmesini ve finansal süreçlerin tek çatı altında yapılabilmesini sağlıyor. 

AgeSA’nın, ATOS ile devam eden 10 yıllık iş birliğinde, hayata geçirdiği müşteri hizmetleri projelerindeki sürdürülebilir başarısı ise “En Uygun Dış Kaynak Ortaklığı” kategorisinde AgeSA’ya birincilik kazandırdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen