Per. May 2nd, 2024


ALARKO CARRIER 10. DEFA İHRACATTA EN BAŞARILILAR ARASINDA

 

Alarko Carrier, 2022 yılında gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleriyle İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından İhracatın Başkanları ödül merasiminde “En Çok Klima Santrali, Rooftop, Fancoil, Paket Tipi Klima İhracatı Yapan Firma” kategorisinde birinci sırada yer alarak 10. yılda da mükafata layık görüldü.

 

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından, Türk İklimlendirme Sektörü’nün 2024-2028 yılı yol haritasının belirlendiği, yıl içinde yaşanan kıymetli idari ve ticari gelişmelerin üyeler ile paylaşıldığı İklimlendirme Kesimi Maksat “2028” Strateji Çalıştayı Antalya’da gerçekleştirildi. İSİB’in İhracat Önderleri Ödül Merasimi kapsamında dereceye giren firmaları ödüllendirdiği aktiflikte Alarko Carrier, “En Çok Klima Santrali, Rooftop, Fancoil, Paket Tipi Klima İhracatı kategorisinde en fazla ihracat Yapan Firma” olarak mükafata layık görüldü. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, “Başarılı ihracat performansımızın ortaya koyduğu sonuçlarla 10 yıldır, en fazla ihracat yapan şirketler ortasında yer alıyoruz. Bu yıl bir kere daha İSİB tarafından mükafata layık görülmekten son derece mutluyuz” formunda konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen