Pts. May 20th, 2024


LİDER MUHİTTİN BÖCEK ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ihtilal ve unsurları doğrultusunda karanlıkları aydınlatan, geleceğimizin garantisi çocuklarımızı yetiştirmek için özveri ve sevgiyle misyon yapan pahalı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım.

Bilimin, aydınlığın ve Cumhuriyetimizin tüm kıymetlerinin jenerasyondan nesile aktarılmasını sağlayan, bizlere verdikleri eğitimle ülkemize hizmet etmemize vesile olan elleri öpülesi öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Dünyanın en saygın ve en kutsal mesleğini yapan siz pahalı öğretmenlerimiz bilgi ve deneyimlerinizle evvel sınıfları akabinde ülkemizin geleceğini aydınlatarak geleceğimize istikamet vermeye devam ediyorsunuz. Gelecek gençlerin, gençlerse siz öğretmenlerin yapıtıdır. Başöğretmen Atatürk’ün “Öğretmenler; yeni kuşağı, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni jenerasyon, sizin yapıtınız olacaktır” kelamında de işaret ettiği üzere Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız ve gençlerimiz inşa edecekler. 

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, fedakârca vazife yapan değerli öğretmenlerimizin her vakit yanlarında olmaya devam edeceğiz. Geçmişte yolumuzu açan bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam eden Büyük Başkan Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz anısı önünde hürmetle eğiliyor, bizleri yetiştiren ve bugünlere gelmemize vesile olan tüm öğretmenlerimizin ve eğitim topluluğumuzun 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir sefer daha kutluyorum. Eğitime yıllarını veren emekli öğretmenlerimize sağlıklı uzun yıllar diliyor, eğitim şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

Eğitim ve öğretim hayatında gösterdiğiniz özveri ve emekler için sizlere teşekkür ederiz. 

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Muhittin BÖCEK 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen