Cts. Nis 27th, 2024

Fon dolandırıcılığı iddialarıyla bir süredir tutuklu yargılanan Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, basın muhabirinin sorularını yanıtladı.

Bir süredir Fatih Terim Fonu adı altında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bankacı Erzan’la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aralarında Galatasaray’ın futbolcuları da olan 40’tan fazla kişiden para toplayan Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, basın muhabirinin sorularını yanıtladı.

SEÇİL ERZAN İNTİHAR GİRİŞİMİNDE Mİ BULUNDU?

Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan önce intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Konuya ilişkin iddialara cevap veren Avukat Karaaslan, Fare zehri almış. İçmiş ama kusmuş. Diyor ki ‘Ölmeyi bile becermedim.” dedi. Erzan’ın cezaevinde çok üzüldüğünü belirten Avukat, çok ağladığını ifade etti.

Seçil Erzan

SEÇİL ERZAN PARALARI GÖMDÜ MÜ?

Avukat Nazlı Nadide Karaaslan Erzan’ın düşüldüğü kadar vurgun yaparak para elde etmediğini savunarak “Bilirkişi 180 binden fazla silinen WhatsApp yazışmasını geri getirmiş, çalışma sürüyor. HTS kayıtlarıyla yazışmaları eşleştireceğiz. Seçil’in kime ne verdiği ortaya çıkacak.” ifadelerini kullandı. Erzan’da milyonlarca paranın bulunduğu ve Erzan’ın o paraları gömdüğü iddia ediliyordu. Ancak Avukat Karaaslan bu iddiaları yalanladı ve “İnanmayacaksınız. Gerçekten beş kuruş para yok. Herkes diyor ki ‘Bir yere gömmüştür.’ Gömmüşse büyük hayalkırıklığı yaşayacağım. Annesinin 7.500 TL’lik emekli maaşını, imzasını taklit ederek, kullandığı krediye bloke ettirmiş. Annesi engelli, imza atabilecek durumda değil” dedi.

NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPMIŞ?

Erzan’ın avukatı muhabirin “Neden böyle bir şey yapmış?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “O kadar sıkışık ki. Kendisinin de 170.000 TL’lik kredi ve kredi kartı borcu var. Evde 67.000 TL çıktı ya… O, annesinin bakıcısının iki aylık maaşı. Parası ödenemediği için kadın gitti. Bayram öncesi annesini benzin istasyonuna bıraktılar. Köydeki yaşlı teyzesiyle konuştuk. Şimdi o bakıyor.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen