Cts. Nis 27th, 2024

Yargı dizisinin başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu’ndan sevindiren haber gelmişti. Dizinin Savcı Ilgaz’ı baba olmuştu. Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı. Yer aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, şimdilerde yer aldığı Yargı dizisindeki Savcı Ilgaz karakteriyle de dikkatleri üzerinde çekiyor. Başarılı oyunculuk performansıyla büyük takdir toplayan başarılı oyuncu özel hayatıyla da oldukça ilgi görüyor. Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu hayranlarını sevindirmişti. Kaan Urgancıoğlu SORULARI YANITLADI Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; eşiyle birlikte hastaneden çıkarken görüntülenen Urgancıoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Doğumla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu “Annenin de Ardıç’ın da sağlık durumu çok iyi. Doğum anında Burcu’nun yanındaydım. Zor bir doğum oldu, uzun sürdüğü için yorucuydu.

Film izlemek gibiydi o an… Sanki benim başıma gelmiyor ama arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuş gibi oldum. Mutlu sonla bir film izledim diyebilirim” dedi.

Kaan Urgancıoğlundan samimi açıklamalar “UYKUSUZ GECELERE HAZIR DEĞİLİM” Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen “Uykusuz gecelere hazır mısınız?” sorusuna ise “Rahmetli Kayahan’ın çok güzel bir ninnisini dinledim.

Yardımcı olacağı zamanlar olacaktır mutlaka ama ben uykusuz gecelere hazır değilim açıkçası” ifadeleriyle gülümseyerek cevap verdi. Kaan Urgancıoğlu NE OLMUŞTU? ARDIÇ BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Atina’nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen nikah töreniyle Burcu Denizer ile hayatını birleştiren oyuncu geçtiğimiz gün baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer çifti, Ardıç ismini verdikleri oğullarını kucaklarına alarak büyük sevinç yaşamıştı. Urgancıoğlu’ndan gelen bu haber ünlü oyuncunun hayranlarını da sevindirmişti.

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer “YENİ SAYFA…” Ünlü oyuncu baba olduğunu, oğlunun adının asılı olduğu bir tabelayı “Yeni sayfa…” notunu düştüğü paylaşımıyla duyurmuştu. Kaan Urgancıoğlu baba oldu İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat’ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti!
Sınır dışı edildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen