Paz. May 5th, 2024


CHRISTMAS MARKET İSTANBUL İLE YENİ YIL COŞKUSU BİR ÜST DÜZEYE TAŞINIYOR 

 

Well Works Entertainment’ın 2019 yılında başlattığı Christmas Market İstanbul bu yıl tekrar ziyaretçilerini büyülemeye hazırlanıyor. Klasikleşen Christmas Market etkinliği 8-25 Aralık tarihleri ortasında gerçekleşecek ve İstanbul’un en hoş otellerinden biri olan Six Senses Koçataş Mansions, İstanbul’un büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek. 

Christmas Market İstanbul, özgün konseptleri, dünyaca ünlü sanatçı performansları ve enfes lezzetleri bir ortaya getirerek eşsiz bir tecrübe sunuyor. Alman Frankfurter sosisleri, Fransız kruvasanları ve zencefilli kurabiyeler eşliğinde yılbaşının atmosferini sonuna kadar yaşayabileceksiniz. 

Her yıl olduğu üzere bu yıl da Christmas Market yılbaşı temalı ikramlık eşya tezgahlarından ünlü markaların göz kamaştırıcı alışveriş stantlarına, kendin yap atölyelerinden dönme dolap, atlı karınca ve buz pateni üzere birbirinden eğlenceli etkinliklere kadar unutulmaz bir tecrübe sunuyor. Ayrıyeten, gün boyunca sürpriz isimlerin konserleriyle davetliler unutulmaz anlar yaşayacak. 

 

Katılımcılara keyifli bir şenlik ve eşsiz bir alışveriş tecrübesi sunacak olan Christmas Market İstanbul 2023, güçlü kültürel mirası ve eşsiz atmosferiyle kente büyülü bir dokunuş yapmaya hazırlanıyor.

Etkinlik boyunca biletler Passo üzerinden satışa sunulacak. Ayrıntılı bilgi ve bilet satın almak için https://www.passo.com.tr/en/event-group/christmas-market-istanbul-six-senses-kocatas-mansions-istanbul/116613 adresini ziyaret edebilir yahut Passo uygulamasını kullanabilirsiniz.

 

Etkinlik Programı:

 

Hafta İçi Seans Saatleri:

15:00 – 23:00

 

Hafta Sonu Seans Saatleri:

1. Seans: 11.00 – 17:00

2. Seans: 18:00 – 23:00

 

Christmas Market for Kids (#CM4Kids), pazar günleri 1. seanslarda gerçekleşecek ve içerisinde çocuklara özel aktivite, atölye ve gösterilere yer verilecektir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen