Sal. Nis 30th, 2024


Fuzul Ventures Birinci Kere TIW 2023’te Sahnede!

Fuzul Holding’in girişimciliği ve inovasyonu destekleyen yeni markası Fuzul Ventures, TİM’in 23-25 Kasım 2023 tarihleri ortasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TIW 2023 etkinliğinde yerini aldı. Fuzul Ventures, ziyaretçilerini G4 No’lu standında ağırlıyor.

İnovasyon ile girişimciliği merkeze alan ve vizyoner projeleri desteklemek üzere yola çıkan Fuzul Ventures’in katıldığı birinci aktiflik, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu sene 10’uncusu düzenlenen Türkiye Innovation Week (TIW) oldu. Haliç Kongre Merkezi’nde hem Türkiye’den hem de dünyadan inovasyona taraf veren isimleri buluşturan TIW’de Fuzul Ventures, 23-25 Kasım tarihleri ortasında G4 No’lu standında ziyaretçilerini bekliyor. 

Fuzul Ventures Vizyoner Girişimcilik Faaliyetlerine Takviye Vermek Niyetiyle Yola Çıktı

TIW 2023 ile ilgili değerlendirmede bulunan Fuzul Ventures İdare Konseyi Lideri Furkan Akbal, kelamlarına bu türlü bir aktifliğe katılmış olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getirerek başladı. Furkan Akbal, “Girişimciliğin ülke ekonomilerinin büyümesinde hatırı sayılır bir güç olması küresel arenada da kabul görmüş bir gerçek. Girişimciliği, ülkelerin dünyada kelam sahibi olabilmeleri konusunda da güçlü bir argüman olarak değerlendiriyorum. Fuzul Ventures ile biz de vizyoner ve potansiyel barındıran girişimcilik faaliyetlerine dayanak vermek amacıyla yola çıktık. Fintech, proptech, gaming ve martech alanlarındaki teşebbüslere yatırım yapmak istiyoruz. Buradaki hedefimiz hem Fuzul Holding olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlara hem de potansiyeline inandığımız alanlara eğilmek… O denli ki dayanak vererek gelişimine katkı sunduğumuz ve büyümesine yer hazırladığımız teşebbüslerin bir müddet sonra müşterisi olmayı da istek ediyoruz. Yatırım yaptığımız teşebbüsleri, kendi firmalarımızın istifadesine sunduğumuzda rekabette de ön plana çıkacağımızı ve fark oluşturacağımızı düşünüyoruz. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla, geleceğin başkan şirketlerinin temelini bugünden atacağız ve burada gayemiz sadece onlara finansal takviye sağlamak da değil. Fuzul Ventures olarak girişimcilere deneyim transferi yapıyor olmamızın yanı sıra onlara yeni irtibatlar da kazandırmayı arzuluyoruz. Hasebiyle bugün burada, bu türlü bir tertibin paydaşı olarak yer almak bizim için çok değerli.” sözlerini kullandı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen