Cts. Nis 27th, 2024

Üsküdar’da Kurtlar Vadisi’nin çekimlerine ev sahipliği yapan Sözbir Otel’in sahibi Serdar Sözbir, havaya ateş açan bir şahsı uyardığı için kurşun yağmuruna tutuldu. 3 el ateş edilen ve hastaneye kaldırılan ünlü iş insanının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan “Kurtlar Vadisi”, yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle bir dönemin en çok konuşulan yapımı olmuştu.

Yıllar geçmesine rağmen hala daha geniş bir izleyici kitlesine sahip olan fenomen yapımın konusu ve oyuncuları kadar çekim yerleri de çok konuşuldu.  Kurtlar Vadisi Kurtlar Vadisi ile hafızalara kazınan Sözbir Otel, korkunç bir olayla gündeme geldi.

Ünlü otelin sahibi Serdar Sözbir, İstanbul’un Ataşehir ilçesinde sağa sola ateş eden bir şahsı uyardığı için ölümden döndü.  Sözbir Otelin sahibi Serdar Sözbir Ataşehir Yunus Emre Caddesi üzerinde geçtiğimiz perşembe günü gerçekleşen olayda ünlü iş adamı Serdar Sözbir, cadde üzerinde seyir halindeyken bir kişinin silahla rast gele sağa sola ateş açtığını görünce uyarıda bulunmak istedi. Aracının içinden ateş açan kişiye doğru seslenen Sözbir’in uyarısı karşısında sinirlenen şahıs ise iddialara göre ünlü iş insanına 3 el ateş etti.

Kurtlar Vadisi çekim yerleri Göğüs karaciğer kısmına 2 kurşun, kasık bölümüne de bir kurşunun isabet ettiği iş insanını kanlar içinde gören vatandaşlar apar topar Sözbir’i hastaneye yetiştirdi. Sözbir’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:
Dilan Polat’ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen