Sal. May 7th, 2024


Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, Baki Gündüz İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerin istek, teklif ve taleplerini dinleyen Lider Çalık, “Hem çocuklarımızla ilgilenip onları hayata hazırlıyorsunuz hem de geleceğimizin öğretmen adaylarını yetiştiriyorsunuz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenimiz olduğu bir meslek kümesiyle ne kadar övünsek azdır” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık ile Belediye lider yardımcıları, meclis üyeleri ve ünite müdürleri Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Baki Gündüz İlkokulu’nu ziyaret eden Lider Çalık, burada öğretmenlerle bir ortaya gelerek sohbet etti. Öğretmenlerin istek ve tekliflerini dinleyen Lider Çalık aldığı notları ilgili ünitelere yönlendirdi. Öğrencilerin, sınıflarını ziyaret etme talebini geri çevirmeyen Lider Çalık, onlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

 

“Öğretmenlik mesleği bizim için çok kutsal”

İlçedeki okulların sıkıntılarını çözme konusunda gerekli dayanakları verdiklerini hatırlatan Lider Çalık, “Öğretmenlik mesleği bizim için çok kutsal. Hem çocuklarımızla ilgilenip onları hayata hazırlıyorsunuz hem de geleceğimizin öğretmen adaylarını yetiştiriyorsunuz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenimiz olduğu bir meslek kümesiyle ne kadar övünsek azdır. Sizlere gereken takviyesi göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen