Pts. May 6th, 2024


Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı yeni yıl münasebetiyle bir ileti yayınladı. Lider Pekyatırmacı yayınladığı iletisinde “Yeni yılın birlik, beraberlik ve kardeşlik hislerinin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı 2023 yılının sona ermesi ve 2024 yılının gelişi nedeniyle bir kutlama iletisi yayınladı. 2024 yılının ülkemiz ve tüm dünya insanlığı için barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Lider Pekyatırmacı bildirisinde; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıla daha yeni ve taze  bir umutla giriyoruz. Geride bıraktığımız yılda yaşanan doğal afetler ve terör üzere üzücü olaylara daima birlikte tanıklık ettik ve dayanışma içinde yaralarımızı sarmaya çalıştık. Son günlerde gelen acı şehit haberleri nedeniyle millet olarak yeni yılı buruk bir formda karşılıyoruz. Umarız gelecek yıl; savaşların bir daha yaşanmadığı, terörün olmadığı daha hoş bir dünyada yaşarız. İnanıyorum ki; 2024 yılı yeni umutlar ve yeni fırsatlarla bizleri karşılayacak.

Selçuklu Belediyesi olarak 2023 yılını geçmiş yıllarda olduğu üzere temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kente kıymet katacak eğitim, sıhhat, toplumsal ve kültürel projeler ile dolu dolu geçirdik. Selçuklu’muzun her manada kalkınması için var gücümüzle çalıştık. Gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizin dua ve dayanaklarıyla 2024 yılında da ilçemize kıymet katacak güzel ve bereketli işlere imza atmayı istiyoruz.” Biçiminde konuştu.

2024 yılının sevginin, barışın, kardeşliğin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni eden Lider Pekyatırmacı; “Masum Müslümanlara dünyanın gözü önünde yapılan bu şiddet ve zulmün son bulması, dünya üzerinde sevgi, barış ve kardeşliğe en çok gereksinim duyduğumuz bu günlerde bilhassa İslam dünyasının yaşadığı badirelerin bir an evvel sona ermesi en büyük temennimizdir. 2024’ün İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, mazlum coğrafyalarda akan kanın son bulduğu yeni bir dünyaya kapı aralamasını Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen