Per. May 9th, 2024

 

Belediye Lideri Alper Taban, alt yapı çalışmasının devam ettiği Alanyurt bölgesinde sürdürdüğü site ziyaretleri kapsamında Arı Sitesi sakinleriyle buluştu.

Her fırsatta vatandaşlarla bir ortaya gelerek istişare ve ortak akla verdiği değeri gösteren, birebir vakitte şeffaflık prensibi kapsamında yapılan her işle ilgili vatandaşı bilgilendiren İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alanyurt bölgesinde site ziyaretleri ile vatandaşlarla bir ortaya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda dün akşam Esentepe Mahallesinde bulunan Arı Sitesine konuk olan Lider Alper Taban, site sakinleriyle alt yapı çalışmaları başta olmak üzere bölgenin meseleleri ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu.

TAMAMLANDIĞINDA DÜZGÜN Kİ YAPILDI DİYECEĞİZ

Site sakinlerinin katıldığı buluşmada, Lider Alper Taban’a; Lider Yardımcıları Fevzi Dülger ile Emin Dündar, Fen İşleri Müdürü Yakup Can, Zabıta Müdürü Bilal Aktürk, Veteriner İşleri Müdürü Yahya Kani, Esentepe Mahalle Muhtarı Süreyya Aydın da eşlik etti. Vatandaşlara bilhassa alt yapı çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği buluşmada, Alanyurt bölgesinde 4 mahallede alt yapı çalışması yapıldığını hatırlatan Lider Taban, 4 mahalle için asfalt planlamasının da yapıldığını ve Yeni Mahalleden asfalt uygulamalarına başladıklarını hatırlattı. İçme suyunda yüzde 70 oranında kayıp kaçak olduğunu ve bu önlendiğinde hem basın hem su kalitesinde artış olacağını tabir eden Lider Taban, “Bugün işin zahmetini çekiyoruz. Fakat tamamlandığında herkes düzgün ki yapılmış diyecek. Çalışmanın tamamlandığı bölgelerde biz bu konforu yaşamaya başladık. Alanyurt için de bugünler uzak değil. Yalnızca biraz sabra muhtaçlığımız var” dedi.

Başkan Taban, buluşmada vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bölge özelinde eksikler, şikayetler ve talepler tek tek not alınırken, meselelerin tahlili noktasında da karşılıklı istişareyle fikirler üretildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen