Cts. Nis 27th, 2024

İspanya’nın Ibiza Adası’nda büyük bir proje başlatan ünlü şef Nusret Gökçe, restoran zincirinin 23’üncü halkası için kolları sıvadı. Gökçe, restoran otel ve rezidanslardan oluşan tesisin temel atma töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

“Salt Bae” adıyla dünyaca ünlü bir şöhrete kavuşan ünlü şef Nusret Gökçe, yalnızca Türkiye değil yurt dışındaki restoranlarıyla da lezzet severlerin ilgi odağı haline geliyor. Dubai, İngiltere, Katar, Yunanistan ve New York gibi popüler destinasyonlarda restoranları bulunan Gökçe, şimdi de rotasını 30 yılda turizmin, lüksün ve eğlencenin merkezi haline gelen İbiza’ya çevirdi.

Nusret Gökçe İspanya’nın Akdeniz’de bulunan ünlü tatil adası Ibiza’da büyük bir projeye adım atan Gökçe, adanın kalbi kabul edilen liman bölgesinde temeli atılan komplekste 23’üncü restoranını açacak. Nusret Gökçe İbizada restoran açacak Otel, rezidanslar ve restoranların yer alacağı projede mega restoran planı yapan Gökçe, sosyal medya hesabından hem inşaat alanından görüntüler paylaştı hem de projenin tamamlanmasından sonra sahip olacağı görüntüye dair mimari planları sevenlerinin beğenisine sundu.

Nusret Gökçe İbiza Restoranlar, havuz ve yaşam alanına sahip olacak olan kompleksle ilgili paylaşımda bulunan ünlü isim, “Hayatımın en önemli projesine, burada Ibiza’da start verdim.

Proje hem bir yaşam alanına hem de restoranlara ev sahipliği yapacak…

Ibiza seni seviyorum, İspanya seni seviyorum” ifadelerini kullandı.

Nusret Gökçe sosyal medya paylaşımı İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:
Dilan Polat’ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen