Sal. May 7th, 2024


Balçova Belediyesi ve Ege Veteran Tenis Derneği tarafından bu yıl Onuncusu düzenlenen Cumhuriyet’in Çocukları Tenis Turnuvası’nın geliri olan 350 bin TL ile Balçovalı öğrencilere burs dayanağı sağlandı.

Eğitim dayanakları ile ilçedeki çocukların eşit ve kaliteli hizmet almasını hedefleyen Balçova Belediyesi ve Tenis sporunun gelişimi için çalışmalar yapan Ege Veteran Tenis Derneği’nin birlikte düzenledikleri Cumhuriyetin Çocukları Tenis Turnuvasının Onuncusu sonuçlandı. Cumhuriyet Bayramı aktiflikleri çerçevesinde yapılan turnuvaya 596 sportmen istekli destekçi olarak katılmış ve turnuvadan 350 bin TL gelir elde edilmişti. Turnuvanın geliri, geçmiş yıllarda olduğu üzere bu yıl da öğrencilere burs olarak verilecek.  

Turnuva gelirinin temsili çekini Balçova Belediye Lideri Fatma Çalkaya’ya veren ETV Dernek Lideri Umut Oruç “Cumhuriyetimizin 100. Yılında tenis sporunu severler olarak öğrencilere katkıda bulunmaktan büyük gurur duyduk. İştirakçi tüm tenis atletlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Balçova Belediye Lideri Fatma Çalkaya ise “Ülkemizde ekonomik koşullar her gün daha da zorlaşıyor. Biz lokal idare olarak ailelere ve öğrencilerimize elimizden gelen tüm dayanağı veriyoruz. İlçemizdeki sporseverler ile bu türlü bir takviyeye de vesile olmak bizim için çok değerli. Hem dernek yöneticilerimize hem de atletlerimize şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen