Per. Eki 10th, 2024

Değerli Hemşehrilerim;

10 – 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası bir kutlama günü değil; bir farkındalık günüdür. Milas Belediyesi olarak bizler, her vakit engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Misyon süremiz boyunca engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata iştiraki noktasında yaptığımız çalışmalar engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyetimizin en kıymetli göstergesidir. Engelli Nakil Aracımızla birlikte kentimizde engelli yurttaşlarımızın ulaşımı konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler gerek hizmetlerimizle gerekse toplumsal sorumluluk projelerimizle bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın her vakit yanında olmaya devam edeceğiz.

Değerli hemşerilerim; mahzur yalnızca zihinlerde olan bir kavramdır. Unutulmamalıdır ki zihnimizdeki mahzurları kaldırmadıkça hiçbir yasa, uygulama ve faaliyet engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları gideremez. Bir defa daha söz etmek gerekir ki toplumsal hayat içerisinde, engelli vatandaşlarımızın kimsenin yardımı olmadan kendilerini varedebilmeleri temel bir insan hakkıdır.

Bu his ve kanılarla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumumuz ismine bir farkındalık yaratmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dileyerek, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen