Cum. Nis 19th, 2024

Yatak sanatını Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılarıyla buluşturan Bambi Yatak, magazin ve cemiyet dergisi Moon Life’ın 2012 yılından bu yana her yıl düzenlediği, Moon Life Ödülleri’nden başarıyla döndü. Yılın en başarılı iş, sanat, siyaset, medya ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin ve başarılı markaların değerlendirildiği, sunuculuğunu Buket Aydın’ın üstlendiği ödül töreninde Bambi Yatak, En İyi Yatak Markası Ödülü’nü aldı.

Türkiye’nin öncü yatak üreticilerinden Bambi Yatak, başarılarını taçlandırdığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Bambi Yatak; iş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlünün bir araya geldiği, Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de düzenlenen Moon Life ödül gecesinde Yılın En İyi Yatak Markası Ödülü’nü aldı. Gecenin sunuculuğunu Buket Aydın yaparken, geceye katılan Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen ödülü Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk’ün elinden aldı.

Ödüllere yenilerini eklemeye devam edecek

Yılın En İyi Yatak Markası Ödülü’nü aldıkları için büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Bambi olarak Ar-Ge çalışmalarımız ve yatırımlarımızla herkesin ihtiyacına özel yataklar sunarak farklı bir uyku deneyimi yaşatıyoruz. Bu da bizi, farkını ortaya koyan ve en özel kılan markalardan biri yapıyor. Standartların dışına çıkabilen, yapılmamışları yapabilen anlayışımız geçmişte olduğu gibi bugün de bize yeni bir ödül getirdi. Bundan sonra da odağımıza insanı ve teknolojiyi alarak hiçbir kaygı gütmeden kullanıcılarımıza Bambi Yatak farkını yaşatmaya devam edeceğiz. Kullanıcıların ihtiyacını dinleyen, onların beklentilerine cevap veren anlayışımızla ödüllerimize yenilerini eklemeye, kullanıcılarımızın ilk tercihi olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen