Cts. Nis 20th, 2024

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, bu yıl İstanbul Maratonu’na destek veriyor. Sponsor olarak İstanbul Maratonu’nu destekleyen Hepsiburada, sporcuların ihtiyaç duyacağı birçok üründe yaptığı maratona özel indirimlerle, katılanları ve tüm sporseverleri koşturacak…

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, bu yıl 7 Kasım Pazar günü 43’üncü kez koşulacak dünyanın ilk ve tek kıtalararası spor etkinliği İstanbul Maratonu’na sponsor oldu.

Hepsiburada, hem İstanbul Maratonu’nda koşacaklara hem de bu vesileyle tüm sporseverlere İstanbul Maratonu’na özel olarak, birçok spor malzemesi ve ürününde başlattığı kaçırılmayacak indirimlerle destek oluyor. Hepsiburada online alışveriş platformu üzerinde İstanbul Maratonu’na özel olarak açılan sayfayı ziyaret edenler, spor ayakkabılardan şort ve taytlara, outdoor yağmurluklardan koşu bantlarına kadar yüzlerce spor malzemesi ve spor ürününe son derece cazip fiyatlarla sahip olabilecek. Hepsiburada, 8 Kasım’a kadar geçerli olacak İstanbul Maratonu’na özel bu indirimlerle sadece maratona katılanları değil, tüm sporseverleri de koşturacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen