Per. Mar 28th, 2024

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle Kasım akşamlarına heyecan ve eğlence katıyor. Birbirinden romantik filmleri Kasım ayında FilmBox ekranlarında izleyebilirsiniz.

Can Yoldaşım (Darling Companion) – 9 Kasım Salı – Saat: 23.00

Salı akşamı başrollerini Akademi ödüllü Diane Keaton ve Wanda Adında Bir Balık adlı filmdeki performansıyla Komedi Filminde En İyi Yardımcı Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazanan Kevin Kline’ın yer aldığı romantik komedi Can Yoldaşım filmini FilmBox ekranlarında izleyebilirsiniz. Paris Bekleyebilir filminin konusu, Beth Winter (Diane Keaton) yolda bulup kurtardığı köpeği Freeway, kocası Joseph’ın (Kevin Kline) dikkatsizliği sonucu kaybolunca ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte her yerde onu aramaya başlar. Medyum bir çingenenin vizyonlarıyla yardım ettiği bu arayış sonucunda aile birbirine daha da yakınlaşacaktır.

Yaz Kızları (Girls Of Summer) – 12 Kasım Cuma – Saat: 00.50

Cuma akşamı FilmBox ekranlarına gelecek olan filmde “Ligin en iyi softball oyuncusu” ve ligi bir mankenler takımıyla bile kazanabileceği konusunda en iyi arkadaşı ile iddiaya giren Jake McBride’ın hikayesi anlatılıyor. Jake ve manken kuzeni Holly, birlikte şımartılmış prenseslerden oluşan bir atlet grubunu kurar ve onları sorunsuz işleyen bir softball oynama makinesine dönüştürmeye çalışır.

Aşk ve Mary (Love And Mary) – 13 Kasım Cumartesi – Saat: 11.10

Cumartesi günü FilmBox ekranlarına gelecek olan filmde, Mary, fırınının kapılarını açık tutmak için mücadele eden sofistike bir pasta ustasıdır. Tahliye ile karşılaştığında, enteresan Teksas’lı ailesinden ölçülebilir bir nişan hediyesini almak için nişanlısı Brent ile birlikte evine geri dönmeye karar verir. Brent alerjilerden sıkıntı çektiğinde ve seyahat edemez hale geldiğinde, Mary kendine tıpkı benzeyen ikiz abisi Jake’i hapisten çıkarır ve onu nişanlısı ile bırakarak evine geri döner.

Bir Noel Öpücüğü (A Christmas Kiss) – 14 Kasım Pazartesi – Saat: 14:30

Pazartesi günü FilmBox ekranlarına gelecek olan filmide, Wendy, arkadaşlarıyla buluşacaktır ve o gün için çok şık ve gösterişli bir kostüm giymiştir. Ne yazık ki o gün bindiği asansör onu yolda bırakmış oda korkudan asansörde kaldığı adamı öpmüştür. Öptüğü adamda onun müdürünün sevgilisi çıkmıştır fakat kostümsüz olduğu için wendy’i tanımamıştır. Bu huysuz müdür yılbaşı için bir parti düzenlemiş ve Wendy aynı kostümle o partiye katılmıştır.

FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları, Vodafone TV Kanal 15, KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 19 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen