Pts. Eki 28th, 2024

Türkiyenin yerli ve ulusal gücü savunma endüstrisi, Askeri Lojistik ve Takviye Zirvesinde buluşuyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı’nın dayanaklarıyla bu yıl birinci defa hayata geçirilen Askeri Lojistik ve Takviye Tepesi (DLSS), 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde Ankarada Hilton Garden Inn Gimat Hotelde gerçekleşecek.

Savunma endüstrisi profesyonelleri, karar vericileri ile askeri işçi ve akademisyenleri buluşturacak olan DLSSe yaklaşık bin 200 ziyaretçinin iştiraki bekleniyor.

DLSSten satır başları

Askeri Lojistik ve Dayanak Zirvesinde kıymetli gündem başlıkları masaya yatırılacak. Zirvenin oturum hususları: Savunma Endüstrisinde Sürdürülebilir Ömür Devranı Yönetimi, Harekât Alanlarına Nazaran Özel Lojistik Çözümler, Savunma Sanayi Kapsamında Bölgesel ve Global Lojistik, Lojistik Dayanak Paketlerinin İhracat Kalemi Olarak Pazarlanması’, Hareket Lojistiğinde Mani Aşma, Askeri Lojistikte Dijital Dönüşümolacak.

Zirve’nin özel sunu bahisleri ortasında ise; Sınır Ötesi Operasyonlarda Fransız Ordusunun Kara Araçları ile Lojistik Çözümleri, Milli Silah Sistemleri Ömür Zamanı Yönetimi-Garanti Sonrası Devir Örnek Modeli, Tehlikeli Hususların Taşınması Hakkında Memleketler arası Düzenlemeler, Savunma Endüstrisinde Bir Muvaffakiyet Hikâyesi, ‘Çatışma Durumunda Kültürel Mirasın Korunması’, ELDnin Askeri Lojistik Dayanak Faaliyetlerine Tesirlerine Yönelik Örnek Çalışmalarile savunma Lojistiği Tedarik Sürecince Diplomatik Süreçler ve Özel Prosedürleryer alacak.

DLSSte Covid-19 önlemleri çerçevesinde konuşmacıların, iştirakçilerin ve ziyaretçilerin sıhhatini korumak için bir dizi tedbir alınacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen