Cts. May 4th, 2024

Türkiye Araba Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Bitci.com 2021 Baja Kupası’nın, Bolu Tabiat Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) takviyesinde düzenlenen 3. Ayak yarışı, kış şartlarında heyecanlı bir çabaya sahne oldu. PETLAS’ın lastik sponsoru olarak takviye verdiği BANTBORU Off-Road Team, Batuhan Korkut pilotajında ve Mert Tepe’nin ko-pilotluğunda katıldığı yarışı, amaçları doğrultusunda genel klasmanda 3. olarak tamamlarken, TH2 Klasman ve TH2.1 Sınıf Birinciliklerine de imza attı.

Yol dışı parkurların başarılı grubu BANTBORU Off-Road Team (BBOT), 2021 TOSFED Baja Kupası’nda ülkemiz lastik dalının yüzde 100 yerli sermayeli başkan kuruluşu PETLAS’ın lastik sponsorluğu dayanağı ve tepe gayesiyle yarışıyor.

Kendi alanında ülkemizin global pazarda kelam sahibi markası BANTBORU’nun, ‘Rekabetçi Performans’ ideolojisiyle 2017 yılında hayata geçirdiği ve o günden bu yana muvaffakiyet çıtasını daima üste taşıyan BANTBORU Off-Road Team, TOSFED Bitci.com 2021 Baja Kupası’nın üçüncü ayak yarışını Batuhan Korkut pilotajında sınıfında birincilikle tamamladı.

Bolu’nun eşsiz tabiatında, Bolu Tabiat Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) takviyesinde düzenlenen yarış, kış şartlarında gerçekleşti. Yarışın birinci günü, karlı bir yerde yarışan müsabıklar, ikinci gün kaygan ve ağır çamur yerle daha da zorlaşan, virajlarla dolu bir parkurda uğraş ettiler.

Bu şiddetli yarışı Genel Klasman Üçüncüsü olarak tamamlayan BANTBORU Off-Road Team, kendi Klasmanı TH2’de ve kendi Sınıfı TH2.1’de Birincilik kupasının sahibi oldu. Yarışta BANTBORU Off-Road Team pilotu Batuhan Korkut’a, topluluğun deneyimli ismi Mert Zirve co-pilot olarak eşlik etti.

BANTBORU Off-Road Team’in bir sonraki yarışı, 25-26 Aralık tarihlerinde Düzce’de düzenlenecek TOSFED Bitci.com 2021 Baja Kupası’nın dördüncü ve son ayak yarışı olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen