Cum. May 3rd, 2024

Çukurova Belediyesi her yıl yaptığı toplu açılış ve temel atma merasimini bu yıl CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’ya geleceği 23 Aralık’ta yapmaya hazırlanıyor. Lider Soner Çetin, “Genel Liderimiz 23 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesinin bir açılışı için Adana’ya gelecek. Biz de tıpkı gün toplu açılışı genel liderimizin iştiraki ile yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Her yıla bir toplu açılış ve temel atma merasimi gerçekleştiren Çukurova Belediyesi 7’nci toplu açılış için hazırlıklara başladı.

Çukurova Belediyesi Meclisinin Aralık ayı oturumunda konuşan Lider Soner Çetin, 7’nci toplu açılışı CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iştiraki ile yapmayı hedeflediklerini söyledi. Programının şimdi netleşmediğini belirten Lider Soner Çetin, “Her yıl bir toplu açılış ve toplu temel atma merasimi yaptık. En son 6’ncı toplu açılış merasimi yaptık. Bir müddettir 7’nci toplu açılış hazırlığı yapıyoruz. 7’nci toplu açılış ve toplu temel atma merasimini 23 Aralık’ta yapacağız. Sayın Genel Liderimizle da bir görüşme yaptım. 23 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesinin bir açılışı için Kozan’a gelecek. Biz de toplu açılış törenimizi Sayın Genel Liderimizin iştiraki ile gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Programın şimdi katılaşmadığı lakin bir aksilik olmazsa 23 Aralık’ta 7 buçuk yılda 7’nci toplu açılış merasimi olacağını kaydeden Lider Soner Çetin, “Bizim yol haritamız aşikâr. Gün gün ne yapacağımızı planladık. Halka ne kelam verdiysek yapacağız. 2022’de 8’nici, 2023te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açılış merasimini yapacağız. İnşallah alnımızın akıyla kelam verdiğimiz her şeyi yerine getireceğiz Mart 2024’ten evvel. 7’nci toplu açılış merasiminde inşallah örnek projelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz” formunda konuştu.

AÇILIŞI YAPILACAK ESERLER

Adana Lezzetleri Çarşısı

Müslüm Baba Parkı

Mola Evi

Yüzüncü Yıl Emekli Dinlenme Evi

Karslı Bayan Sohbet ve Dayanışma Evi

Türkan Bebek Parkı

Belediyeevleri 12 Nolu Park

Yüzüncüyıl 19 Nolu Park

Huzurevleri 16 Nolu Park

Güzelyalı 9 Nolu Park

TEMELİ ATILACAK ESERLER

Yüzüncüyıl 2 Nolu Gülen Yüzler Semt Kreşi

Yurt Mahallesi Açık Semt Pazarı

Erdal İnönü Parkı

Madımak Parkı

3 Fidan Parkı

İbat Hüseyin Parkı

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen