Cum. May 3rd, 2024

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Ekipleri 3 Aralık Engelliler Günü’ne özel düzenlenen ‘Dostluk Kupası’nda buluştu.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor İstanbul, ‘Dünya Engelliler Günü’ kapsamında farkındalık yaratmak hedefiyle tekerlekli sandalye basketbol aktifliği düzenledi. İBB Fatih Spor Kompleksi Spor Salonu’nda gerçekleşen ‘Dostluk Kupası’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Ekipleri yer aldı.

Fatih Spor Kompleksi’nde kadroların karma şov maçında buluştuğu aktiflikte Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur, İBB Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Seyda Dursun, İBB Takviye Hizmetleri Daire Lideri Mansur Güneş, 1907 Fenerbahçe Derneği İdare Heyeti Üyesi Gökhan Akça ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri de yer aldı.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncusu Kinem Kulbay, Galatasaray’dan Maşide Cesur’a ve Beşiktaş’tan Yasemin Güler’e Fenerbahçe flaması ikram etti.

Skorların sayılmadığı, centilmence oynanan şov maçının akabinde tekerlekli sandalyeye oturan protokol üyeleri, üç kadronun atletleri ile birlikte parkeye inerek atış yaptı. Tertip sonunda atletlere kupa ve madalyaları dağıtılırken, günün anısına teşekkür plaketleri verildi.

1907 Fenerbahçe Derneği İdare Konseyi Üyesi Gökhan Akça, Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur’a günün anısına sportmenlerin imzalı forması ve teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen