Per. May 2nd, 2024

Edremit Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Lideri Hasan Arslan başkanlığında yapıldı. 45 ana gündem, 4 ek gündem ve 2 önerge görüşülerek karara bağlandı.

Edremit Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısı başlamadan evvel CHP Meclis üyesi Nerman Çelik kelam alarak bayana seçme ve seçilme hakkı verilmesi hakkında günün mana ve değerini belirten konuşmasını yaptı. Akabinde yeni misyona başlayan bayan meclis üyesi Ak Parti’li Seren Bilge Çınar’a misyonunda muvaffakiyetler diledi.

Edremit’in mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıda köy ve belde statüleri mahalleye dönüştürülen yerleşim ünitelerine “kırsal mahalle” statüsü kazandırılmasıyla ilgili muhtarlara Büyükşehir Belediyesi uzmanları tarafından bilgi verildi. 2021 yılının son meclis toplantısında 45 ana gündem, 4 ek gündem ve 2 önerge görüşülerek karara bağlandı. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, “Aldığımız tüm kararların Edremit’e ve Edremitlilere iyi olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen