Per. Nis 25th, 2024

Her daim sporu ve sporcuyu destekleyen bir marka olan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, yeni bir sponsorluk muahedesine daha imza attı. Marka, bu kere de Gençlerbirliği Futbol Takımı’nın forma sponsoru oldu. Atılan imzaların akabinde Gençlerbirliği Futbol Ekibi, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.’de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete, Gençlerbirliği Genel Müdürü Ergün Maraşlı, Stadyumdan Sorumlu Yönetici İsmet Beltan, Gençlerbirliği Sponsorluklar ve Reklam Yöneticisi Alper Göktaş, İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, İşbir Yatak Halkla Bağlantılar Koordinatörü Soner Anafarta, Kurumsal Pazarlama Müdürü İpek Öztürk katıldı.

YENİ TECRÜBELER KATACAĞINA İNANIYORUZ

Gençlerbirliği’nin Ankara’da kurulan en eski, aktif ve profesyonel futbol kulübü olduğuna dikkat çeken İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Bu manada, Ankara’da kurulmuş ve Türkiye’ye mal olmuş bir kulübe sponsor olmaktan ötürü son derece memnunuz. Marka olarak gerçekleştirdiğimiz toplumsal sorumluluk projelerimizin ana temasını oluşturan kırmızı gelincik, tıpkı vakitte Gençlerbirliği futbol grubunun da tarihinde gençlerin birleşimi ve barışını temsil ediyor. Bu manada gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin hem markamıza hem ekibe yeni tecrübeler katacağına, bu süreçte atletlerimizle birlikte hoş başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ankara’mızın değerli ekibini yeni başarılara taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni başlangıçlara adım attığımız sponsorluğumuzun uzun soluklu olmasını diliyor, futbol kadromuza takviye olmaktan ötürü büyük gurur duyuyoruz” dedi.

TAKIMIMIZI AYDINLIK GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ

Sponsorluk takviyelerinin grup için hayli kıymetli olduğuna dikkat çeken Gençlerbirliği Kulübü Lideri Mehmet Niyazi Akdaş, “Yeni sponsorumuz ve iş ortağımız İşbir Yatak ile bir ortada olmaktan ötürü son derece memnunuz. Gençlerbirliği’ni kısa müddette çok daha aydınlık günlere taşıma amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu sponsorluk muahedesi, bizim için çok değerli. Kıymetli başarılara imza atmış ve Türkiye’nin en büyük taraftarına sahip büyük bir aileyiz. Bu manada, atacağımız imzada İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe’ye, İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri’ye, İşbir Yatak Halkla Bağlantılar Koordinatörü Soner Anafarta’ya, İşbir Yatak Pazarlama Müdürü İpek Öztürk ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

SPORA TAKVİYE OLAN BİR MARKA İŞBİR YATAK

Sağlık ve eğitim alanlarında gerçekleştirdiği toplumsal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk sporunun gelişimine dayanak veren İşbir Yatak, 2020 yılı sonunda Türkiye Voleybol Ulusal Gruplar Ana Sponsoru olduğunu duyurmuştu. Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin muvaffakiyet seyahatlerinde yanında bulunmuş olan marka, spor ile uyku ortasındaki bağı lisana getirmek ve farkındalık oluşturmak ismine 2021 yılının başından bu yana Türkiye Voleybol Ulusal Ekipler Uyku Koçu unvanını kullanmaktadır. Marka, ayrıca geçtiğimiz günlerde bayanların sporda temsil edilmesini desteklemek adınaHakkari Gücü Bayan Futbol Kadrosu sponsoru oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen