Cts. May 18th, 2024

Kapadokya Muharrirler Derneği (KYD) idare heyeti üyeleri, Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

KYD Lideri Dr. Harun Çolak, Lider Yardımcıları Fatma Gümüş Tekin ve İsrafil Baran ve idare heyeti üyesi Osman Aytekin, Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’ı makamında ziyaret etti.

KYD Lideri Dr. Harun Çolak, dernek olarak maksatlarının farklı tiplerde eserler veren müellifleri bir ortaya getirerek mesleksel dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek olduğunu söz etti. İlerleyen periyotta gerçekleştirecekleri proje ve etkinliklere ait bilgiler veren Lider Çolak, “Öncelikle kitap fuarında KYD müelliflerine yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu kentin edebiyatla anılması niyetiyle yola çıktık. Kültür, sanat ve edebiyat alanında gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalarda Nevşehir Belediyesi ile işbirliğine hazırız. ” dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti lisana getiren Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve edebiyat çalışmalarını her daim desteklediklerini belirterek KYD ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Kapadokya Müellifler Derneği İdare Heyeti üyeleriyle kentte yapılabilecek edebiyat etkinlikleriyle ilgili bir mühlet fikir alışverişinde bulunan Lider Savran, ziyaretin sonunda dernek idare konseyi üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen