Pts. Eki 7th, 2024

Engelli vatandaşlarla buluşan Lider İbrahim Sandıkçı yürüme engellilere akülü araç ve yürüteç armağan etti.

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle Canik’te ikamet eden engelli vatandaşlarla buluştu. Konuklarını makamında ağırlayarak onlarla uzun müddet sohbet eden Lider İbrahim Sandıkçı, yürüme engelli vatandaşlara akülü araç ve yürüteç armağan etti.

“HİZMETE DEVAM”

Geçtiğimiz yıllarda da muhtaçlık sahibi engelli vatandaşlara yürüteç ve akülü araç verdiklerini belirten Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz birinci yıl ‘Hayata Pürüz Yok’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz tertiple 85 kardeşimizi akülü araçlarla buluşturmuştuk. Geçen yıl da pandemi nedeniyle 50 kardeşlerimize akülü araçlarını konutlarında teslim ettik. Bununla birlikte meskende ve sokakta kullanmaları için gereksinim sahibi olan öteki engelli kardeşlerimize de tekerlekli yürüteç ikram ettik. Belediyemizin Toplumsal Yardım Hizmetleri ünitesi bu hedef doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedir” diye konuştu.

“ENGELLİLER GÜNÜ BİR GÜNDEN İBARET DEĞİL”

Göreve geldikleri tarih itibariyle Engelliler Günü’nün üçüncüsünü Canik’teki engelli vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini tabir eden Lider İbrahim Sandıkçı, “Engelli kardeşlerimizle sık sık bir ortaya geliyoruz. Bizim için ‘Engelliler Günü’ yalnızca bir günden ibaret değildir” dedi. Lider Sandıkçı, “Engelli vatandaşlarımızla toplumsal hayatta daima iç içeyiz. Onlar bizden yalnızca empati kurmamızı istiyor. Rastgele bir vatandaşa gösterilen ilgi dışında bir beklentileri yok aslında. Onların hayatlarını kolaylaştırabilmek ise bizim misyonumuz. Mahzurlarını onlarla birlikte aşma çabası içindeyiz. Onlara hizmet verebilmenin memnunluğu bambaşka bir duygu” tabirlerini kullandı.

Buluşmadan büyük memnuniyet duyduklarını lisana getiren engelli vatandaşlar Lider Sandıkçı’ya göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen