Pts. Eki 7th, 2024

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne muhalefet partisi başkanları damga vurdu. CHP, UYGUN Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Liderleri işitme engelliler için manalı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” müziğini işaret lisanıyla seslendirdi. Toplumsal medyada yayınlanan klip kısa müddette büyük ilgi gördü.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Çiğli Belediyesi, İzmir Sağırlar Muhafaza ve Kalkındırma Derneği ile iş birliği içinde hazırladığı kliple hem muhalefet önderlerini bir ortaya getirdi hem de engelliler için manalı bir farkındalık çalışmasına imza attı.

MUHALEFET “DUY BENİ MEMLEKETİM” DEDİ

Ayten Alpman’ın “Memleketim” müziğini işaret lisanıyla seslendirildiği klipte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Lideri Gültekin Uysal, Çiğli Belediye Lideri Utku Gümrükçü, Türkiye Bayan Dernekleri Federasyonu Canan Güllü ile sıhhat çalışanları, çiftçiler ve esnaflar yer aldı. Toplumsal medyada yayınlanan klip kısa müddette büyük ilgi görürken, vatandaşlar da dayanak iletileri gönderdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen