Cum. May 3rd, 2024

Liv Hospital, Ahbap Derneği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel farkındalık projesi için bir ortaya geldi. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, özel atlet bireylerle birlikte gerçekleştirilen aktiflik büyük ilgi gördü. Aktifliğe Ömür Gedik, Sevinç Gönül, Gülşah Alkoçlar, Zehra Öney, Beste Yurttaş, Melis Özer, Begüm Özer, Monik İpekel, Reyhan İpekel, Tuğba Aktay, Banu Taşkın, Duran Arslan üzere sanat, spor, iş dünyası ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Farkındalık standı gezildi

Liv Hospital ve Ahbap Derneği iş birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, özel sportmen bireylerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak gerçekleştirdiği aktiflik Liv Hospital Küme Koordinatörü Meri İstiroti ve İstanbul Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmalarının akabinde iştirakçiler özel sportmen bireylerimizin yaşadıkları zorluklara karşın yılmadan kendilerini baştan yaratma süreçlerine farkındalık çekmek için çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdiler.

Sergi fotoğraflarından ve motivasyon cümlelerinden oluşan memnunluk ajandası büyük beğeni topladı.

Çekim projesine Liv Hospital’ın sıhhat sponsorluğunu üstlendiği özel atletlerle birlikte sanat, spor, sıhhat, iş dünyası ve cemiyet hayatının birçok ünlü yüzü dahil olurken, bu projenin fotoğraflarından oluşturulan ve başarılı özel atletlerimizin hayata dair motivasyon cümlelerini içeren memnunluk ajandasının satışından elde edilen gelir atletlere aktarıldı.

Güç yüreğimizde sloganıyla sergilenen fotoğraflar Vadistanbul Avm’de 2-17 Aralık ortasında gezilebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen