Sal. May 21st, 2024

Türk İklimlendirme Sektörü’nün global iş ortağı İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), Pakistan’ın Karaçi kentinde 27-28 Kasım 2021 tarihleri ortasında düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın platin sponsoru oldu.

Dünya çapında 132’den fazla ülkede 57.000’den fazla üyesi Amerikan Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Mühendisleri Derneği ASHRAE’nin Pakistan Chapter’ı tarafından düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın açılışına Türkiye Cumhuriyeti Karaçi Başkonsolosu Tolga Uçak ve İSİB İdare Konseyi Lider Yardımcısı Zeki Poyraz katılarak birer konuşma yaptı.

Etkinlik boyunca İSİB standın da Türk DemirDöküm, Duyar Vana, AFS Flexible ve Refkar firmaları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Ayrıyeten aktifliğin seminer salonunda iştirakçi Türk firmalar, eser ve tahlillerini tanıtan sunumlar yaptı.

HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın sürdürülebilir, verimli ve ekonomik HVAC teknolojilerini anlamak için çok düzgün bir platform olduğunu söz eden İSİB İdare Konseyi Lider Yardımcısı Zeki Poyraz, aktiflikle ilgili şunları söyledi: “ASHRAE’nin Pakistan Chapter’ı tarafından düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’na İSİB olarak en üst noktadan sponsor olarak Ülkemizin iklimlendirme dalı vizyon ve amaçlarına katkı sağladık. Bu kıymetli aktiflikte yüksek katlı konutlardan ofislere ve meskenlere kadar uzanan tüm binalarda HVAC-R teknoloji ve uygulamaları hakkında günümüz yeniliklerine ve trendlerine şahitlik ederken fuar alanında açtığımız standımızla iştirakçi ihracat firmaları ile Pakistanlı muhatapları ortasında bir köprü oluşturduk. Pakistan’daki ve yurtdışındaki tüm HVAC-R sanayisi oyuncularının bu aktiflikte bir ortaya gelip irtibat kurmaları ve HVAC-R yeniliklerinin en son özelliklerini sergilemeleri hepimiz için güzel bir fırsat oldu. Kesimimizi oluşturan Türk ihracatçılarımızın bu ve gibisi tertipler da yer almaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Desteklerimizle büyüyen ve tüm kıtalarda ihracat rekorları kıran üye firmalarımızın önümüzdeki devirde de tüm Dünya’nın havasını değiştireceğine inanıyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen