Cts. Eki 26th, 2024

Sağlık Bakanlığı’nın sağlıklı kent şuuru oluşturmak için başlattığı Sıhhati Geliştiren Belediye Dokümanı (SAGEB) kapsamında Kırklareli Vilayet Sıhhat Müdürü Çiğdem Cerit ve Kırklareli Belediye Lider Yardımcısı Mehmet Gider’in ortalarında bulunduğu şura Lüleburgaz Belediyesi tesislerinde incelemelerde bulundu. müracaatta bulundu. Bu kapsamda Kırklareli Vilayet Sıhhat Müdürü Çiğdem Cerit ve Kırklareli Belediye Lider Yardımcısı Mehmet Gider’in içerisinde yer aldığı konsey tesislerimizde incelemelerde bulunarak Belediye Lider Yardımcısı Leyla Güncer ve daire müdürlerinden bilgi aldı.

Sağlıklı Bakanlığı’nın Dünya Sıhhat Örgütü’nün de tüm dünyada yaygınlaştırmak istediği “Sağlıklı Şehir” fikri doğrultusunda başlattığı SAGEB kapsamında “İl Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu” Lüleburgaz Belediyesi tesislerinde incelemelerde bulundu. Bu kapsamda Kırklareli Vilayet Sıhhat Müdürü Çiğdem Cerit ve Kırklareli Belediye Lider Yardımcısı Mehmet Gider’in içerisinde yer aldığı heyet Belediye Lider Yardımcısı Leyla Güncer ve daire müdürlerinden bilgi aldı.

Tesisler büyük beğeni topladı

SAGEB kapsamında yapılan teknik incelemede heyet birinci olarak Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda bir ortaya geldi. Lider Gerenli’nin yer aldığı toplantının akabinde şura Lüleburgaz Belediyesi’ne ilişkin LYKA, LYFA, LYMBA’da teknik incelemelerde bulundu. Ortalarında Kırklareli Vilayet Sıhhat Müdürü Çiğdem Cerit, Kırklareli Belediye Lider Yardımcısı Mehmet Masraf ve çok sayıda kuruma ilişkin temsilcinin bulunduğu teknik incelemede Lüleburgaz Belediyesi’nin tesisleri büyük beğeni topladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen