Cts. May 18th, 2024

WF-C500 büsbütün kablosuz kompakt kulaklık, hareket halindeyken müziğini yanında taşımak isteyenler için yüksek kaliteli ses ile uzun pil ömrünü ve suya dayanıklılığı bir ortaya getiriyor. EXTRA BASS™ teknolojisine sahip WH-XB910N ise gelişmiş gürültü engelleme ve kristal netliğinde bir görüşme kalitesi sunuyor.

Sony, iki yeni kablosuz kulaklığı WF-C500 ve WH-XB910N ile müziği kendi tercih ettiğiniz formda dinlemeyi daha da kolaylaştırıyor.

Sony’nin en yeni büsbütün kablosuz kulaklığı WF-C500,benzersiz ses ferdileştirme özelliği, kompakt tasarımı, kullanımı kolay Bluetooth® eşleştirmesi, uzun pil ömrü ve suya güçlü dizaynıyla artık kullanıcılar müziği istediği yere taşıyabiliyor.

WH-XB910N taçlı kulaklıklar, gelişmiş gürültü engelleme özellikleri ve kulüplerdekine benzeyen fevkalâde baslarıyla dinleyiciyi mesken konforundayken bir anda en favori müzik yerlerine taşıyor.

WF-C500 – Küçük boyut, kaliteli ses

WF-C500 büsbütün kablosuz kulaklık kompakt bir dizayna sahiptir, böylelikle kulağınıza rahatça oturur. Lakin boyutları sizi yanıltmasın. WF-C500, DSEE (Dijital Ses Geliştirme Motoru) sayesinde yüksek kalitede ses sunar. Bu teknoloji ile yüksek frekanslı sesler ve ince kısılma sesleri, dinlediğiniz modüle geri kazandırılır ve daha otantik bir dinleme tecrübesi elde edilir.

İster heyecan verici pop müzikleri ister bas vurgularıyla dolu rap müzik olsun, WF-C500, “Sony | Headphones Connect” uygulamasının ekolayzer ayarlarını kullanarak sesi kendi zevkinize nazaran ayarlama imkanı verir. Çeşitli ön ayarlar ortasından dinlediğiniz müziğe en uygun ses niteliğine sahip olanı tercih edebilir ya da kendi ayarlarınızı oluşturup kaydedebilir.

Aslolan rahatlıktır

Küçük ve hafif bir dizayna sahip olan WF-C500, kulaklara tam oturarak gidilen her yerde en güzel eşlikçi olacaktır. Yeni ergonomik yuvarlak biçimli yüzey tasarımı sayesinde rahatlıkla takılır ve asıl değerli olan şeye, yani müziğe odaklanmak için dinleyiciyi hür bırakır.

Kompakt ve Şık Kutu

WF-C500’ün silindir şarj kutusu, cepte ya da çantada basitçe taşınacak formda küçüktür; böylelikle kulaklık başlıkları gidilen her yere götürebilir. Buzlu cama emsal dokusuyla yarı saydam kapağı, kutuya şık, lüks bir görünüm ve his kazandırır.

Zahmetsiz dinleme tecrübesinin tadını çıkarın

WF-C500, gündelik dinleme tecrübesini sıkıntısız kılmak için özel olarak tasarlanmıştır. Kolay fonksiyon düğmeleri hem modülleri çalmaya, durdurmaya ya da atlamaya imkan verir hem de tercih edilen sesli asistana, yani Google Assistant yahut Siri’ye kolay kolay erişip eller hür arama yapmayı ya da cevaplamayı sağlar.

Bir düğmeye dokunarak yol tanımı, müzik ve ileti göndermek için sesli asistana bağlanabilir, eller hür arama ile görüşmeler, yüksek kaliteli dahili mikrofon sayesinde hiç olmadığı kadar net akıp sarfiyat.

Hareket halindeyken dinlemek için mükemmel

10 saat pil ömrü ve kullanışlı şarj kutusu sayesinde toplamda 20 saate kadar dinleme imkanı sunan WF-C500, hareket halindeyken dinlemek için harikadır. Acil şarja gereksinimi için ise bir saate kadar ekstra çalma mühleti sağlayan 10 dakikalık süratli şarjla pil ömrünü kolaylıkla ayarlanabilir.

IPX4 sınıfı suya dayanıklılık sayesinde sıçramalar ve ter WF-C500 için sorun teşkil etmez, yani ne olursa olsun müziğin ritmine kendinizi bırakabilirsiniz.

WF-C500, birden çok iş yapmak için de ülküdür. Şayet bir yandan sohbete devam ederken bir yandan da müzik dinlemek istenilirse, yalnızca şarj kutusundan tek bir kulaklık başlığını çıkarıp olağan formda kullanabilir.

Sabit ve sağlam Bluetooth® kontağı, müziğinizle baş başa kalabilmenizi sağlayan sıkıntısız ve kesintisiz bir dinleme tecrübesi sunar. WF-C500’ün sesi sağ ve sol kulağa birebir anda ileten Bluetooth® çipi, optimize edilmiş anten dizaynıyla birlikte fevkalâde bir dinleme tecrübesini garantiye alır. Tıpkı vakitte, düşük ses gecikmesi sayesinde en sevdiğiniz sinemalar de daha keyifli hale gelir.

WH-XB910N’un kulüp havası yaşatan baslarıyla partiyi istediğiniz yere taşıyın

WH-XB910N taçlı kulaklık, harika basları ve geliştirilmiş gürültü engelleme özelliğiyle size en sevdiğiniz şenliklerin ve kulüplerin havasını yaşatır. WH-XB910N, etkileyici derinlikte vurucu sesler sunmak üzere EXTRA BASS™ özelliğine sahiptir. Kulaklık kasasındaki özel bas kanalı ve şoför üniteleri ile kulak zarları ortasındaki hava geçirmezlik seviyesinin artırılmış olması, dinlediğiniz her modüle yeni bir boyut katan ritim hassasiyetinin oluşturulmasına yardımcı olur. Tüm bunların yanında vokal netliği de korunur ve güya en sevdiğiniz sanatkarlar yatak odanızda konser veriyormuş üzere hissedersiniz.

Çift Gürültü Sensörü teknolojisiyle WH-XB910N, dış dünyanın sesini tam manasıyla keser ve dijital gürültü engelleme konusunda çıtayı bir üst düzeye taşır.

Kristal netliğinde görüşmeler

WH-XB910N, eller özgür aramalarda sesinizi net ve hassas biçimde algılamak üzere gelişmiş ses sinyali sürece özellikli iki dahili mikrofonu bir ortaya getiren Hassas Ses Alımı teknolojisine sahiptir.

Dinleme tecrübenize düzey atlatın

WH-XB910N birebir vakitte DSEE (Dijital Ses Geliştirme Motoru) ile en sevdiğiniz kesimleri yepyeni kayda daha yakın olacak biçimde restore ederek yüksek kalitede ses üretir. Ayrıyeten, “Sony│Headphones Connect” uygulamasında yer alan Ekolayzer ile sesi dinleyiciler ferdî tercihlerinize nazaran ayarlayabilir.

İleri ve geri beslemeli iki mikrofonuyla WH-XB910N, etrafınızdaki ortam sesinin daha fazlasını yakalar. Böylelikle etraftan kopmadan daha doğal bir dinleme tecrübesi yaşayabilirsiniz. Hatta “Sony | Headphones Connect” uygulamasıyla ortam sesini istenilen düzeye ayarlayabilir ve istenilmeyen hiçbir ses partiye dahil olmaz.

Daha akıllı bir dinleme tecrübesinin keyfini çıkarın

Akıllı özellikler, dinleme tecrübenizi kendi dileğinize nazaran şekillendirebilmenize imkan verir. WH-XB910N, kullanıcının nerede olduğunu ve ne yaptığını algılayan ve ortam sesi ayarlarını buna nazaran düzenleyen Uyarlanabilir Ses Denetimi teknolojisini kullanır.

Uyarlanabilir Ses Denetimi sık sık ziyaret edilen yerleri tanımayı öğrenir ve sesi ortama uyacak formda ayarlar. Ofiste, spor salonunda hatta café’de inanılmaz ses keyfini yaşatır.

Partiye devam etmek için uzun pil ömrü

30 saate varan pil ömrüyle, WH-XB910N uzun seyahatlerde ya da hafta sonu boyunca süren şenliklerde eşlik edecek güç sunar. Şayet şarj azalırsa, 10 dakikalık bir süratli şarj, isteğe bağlı AC adaptörüyle size 4,5 saate varan ekstra çalma mühleti sağlar.

WH-XB910N birebir vakitte iki Bluetooth® aygıtıyla tıpkı anda eşleştirilebilir. Bir arama geldiğinde, kulaklık hangi aygıtın çaldığını bilir ve gerçek aygıta otomatik olarak bağlanır. Ayrıyeten tek bir düğmeye dokunarak kulaklığı bu iki aygıttan birine süratle ve problemsizce geçirilir.

WH-XB910N ile denetim parmakların ucunda. Kulaklığın yanındaki dokunmatik panele dokunarak yahut kaydırarak modül değiştirebilir, ses düzeyini ayarlayabilir ve görüşme yapabilirsiniz.

WH-XB910N kulaklık, gündelik işlerde yardımcı olmak ve hareket halindeyken eller özgür yardım alabilmeyi sağlamak üzere Google Assistant ve Alexa ile uyumludur.

Gün uzunluğu müzik, gün uzunluğu rahatlık

WH-XB910N kulaklıkta, yumuşak ve oval kulaklık yastıkları bulunur; böylelikle favori müzikler, sinemalar yahut programlara orta vermeye gerekmez ve seyahatlerde da kulaklık en ülkü yol arkadaş olur. Konforlu sentetik deri ve üretan materyaller, optimum kulaklık yastığı yapısı ve boyutlarıyla birlikte harikulâde takma rahatlığı sağlar.

WH-XB910N’unkullanışlı tasarımı sayesinde kulaklık başlıkları içe hakikat dönerek kompakt ve güçlü taşıma çantasına rahatça yerleştirilebilir. Taşıma çantasında birebir vakitte kablolu dinleme için bir kablo bulunur, bu sayede müziğinizi gittiğiniz yere beraberinizde götürebilirsiniz.

Fast Pair ile kulaklığınızı basitçe bulun

Hem WF-C500 hem de WH-XB910N, Google’ın Fast Pair özelliğini takviyeler; böylelikle kulaklığınızı Android aygıtınızla kolay kolay ve süratle eşleştirebilir. Ayrıyeten Swift Pair de kulaklığı Bluetooth® üzerinden Windows 10 bilgisayar ile eşleştirmek epey kolaydır.

360 Reality Audio ile ses etrafınızı sarsın

Gerek WF-C500 gerekse WH-XB910N, tam olarak kullanıcının kulak formu ve biçimine nazaran şahsileştirilmiş 360 Reality Audio kesimlerin çalınmasına imkan verir. 360 Reality Audio ile konseri yanı başınıza taşıyabilir ya da kayıt stüdyosunda sanatkarla birlikteymiş üzere müzik dinleyebilirsiniz.

Sürdürülebilirlik kıymetlidir

Sadece şıklık için değil sürdürülebilir olması içinde tasarlanan WF-C500 ve WH-XB910N’deSony’nin eserlerinin ve uygulamalarının etrafa olan tesirini azaltmaya olan bağlılığının bir yansıması olarak ambalaj materyalinde hiç plastik kullanılmadı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen