Paz. Haz 2nd, 2024

Vodafone Red, sınırsız cümbüş dünyasına yeni bir hizmet daha ekledi. Dünyanın önder cümbüş servisi Netflix, Türkiye’de birinci kere ve yalnızca Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere ayrıyeten birinci 3 ay Netflix Standart Paket üyeliği armağan ediliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine yenilikçi eser ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone Red çatısı altında sunduğu sınırsız cümbüş dünyasını daima genişleten Vodafone, müşterilerine dünyanın önder cümbüş servisi Netflix’i sınırsız kullanma imkânı sunuyor. Netflix, Türkiye’de birinci kere ve yalnızca Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere ayrıyeten ilk 3 ay Netflix Standart Paket üyeliği armağan ediliyor.

Vodafone Türkiye İcra Heyeti Lider Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Müşteri alışkanlıkları ve muhtaçlıkları süratle dijitalleşiyor. Dünya genelinde medya tüketimi ve dijital platformlarda geçirilen vakit ortalama 40 arttı. Vodafone Red çatısı altında dünyanın en büyük içerik sağlayıcısı markalarıyla işbirliği yaparak müşterilerimize sunduğumuz sınırsız cümbüş dünyasını daima genişletiyoruz. Bu kapsamda, son olarak dünyanın başkan cümbüş servisi Netflix’i sınırsız cümbüş dünyamıza dahil ettik. Netflix, Türkiye’de birinci sefer ve yalnızca Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Üstelik, Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere 3 aylık Netflix ikram ediyoruz. Netflix’in de eklenmesiyle Red’li müşterilerimizin cümbüşte hudut tanımayacağına inanıyoruz. Müşterilerimiz, Netflix ve daha fazlasını özgürce izleme imkânına sahip olacak. Yenilikçi eser ve servislerimizle müşterilerimizin dijital tecrübelerini artırmaya devam edeceğiz.”

Netflix armağanlı özel tarife

Vodafone’un yeni kampanyası kapsamında 3 aylık Netflix armağanı yalnızca Red’in seçili tarifelerine gelenlere sunuluyor. Red Sınırsız Cümbüş 40 tarifesi ile, Netflix ve daha fazlası, seçilen tarifenin internetinden yemiyor. Red Sınırsız Cümbüş 40 tarifesi, 40 GB taşınabilir internet, her tarafa 3500 dakika ve 250 SMS içeriğinin yanı sıra Vodafone’lular ve sabit sınırlarla sınırsız konuşma ve sınırsız WhatsApp; ayrıyeten Sınırsız Müzik, Sınırsız Toplumsal ve Sınırsız Cümbüş paketleriyle öne çıkıyor. Yeni gelenler için 144 TL, Red’e yeni gelen kontratsız müşteriler için 174 TL’den sunulan tarifenin aile indirimli fiyatı ise 129 TL.

Netflix üyeliği nasıl alınıyor?

Red Sınırsız Toplumsal 25, Red Sınırsız Görüntü 30 ve Red Sınırsız Cümbüş 40 tarifelerinden birine yeni gelen abone, Vodafone Yanımda uygulaması ya da Hoşgeldin SMS’inde belirtilen vftr.co/eglenceyanimda linkine tıklayarak Cümbüş Yanımda platformuna yönleniyor. Cümbüş Yanımda platformuna Vodafone’a geldiği GSM ile giriş yapan abone, ana sayfadaki Netflix ve daha fazla içeriğin teklifine tıklayarak üyelik süreçlerini tamamlıyor. Abone, Netflix uygulamasını indirerek 3 ay boyunca paketten yararlanabiliyor. Armağan edilen Netflix üyeliği bittikten çabucak sonra müşteriden alınan iki kademeli onay sonrası, müşteri seçmiş olduğu Netflix planını Vodafone faturasına yansıtarak üyelikten yararlanmaya devam edebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen