Cts. May 18th, 2024

Küresel teknoloji başkanı Xiaomi, insanın en pahalı hazinesi ‘anılardır’ diyerek ürettiği teknolojilerle bu hazinelerin en yeterli formda kaydedilmesini, saklanmasını ve tekrar yaşatılmasını anlattığı kısa sinemasını kullanıcılarıyla paylaştı. Dünyadaki herkesin yenilikçi teknolojiler aracılığıyla daha âlâ bir ömür sürmesini sağlamak için durmaksızın çalışarak adil fiyatlarla olağanüstü eserler üretme misyonuna sahip olan markanın her telefon bir ‘Anılar Müzesi’ sloganı da kullanıcılardan büyük ilgi gördü.

Sinematik film üretimini kullanıcıları için ulaşılabilir hale getiren Xiaomi 11T Pro, profesyonel seviyede 108MP geniş açılı lens, 2x yakınlaştırma özelliğine sahip telemakro lens ve 120° ultra geniş açılı lensi bir ortaya getiren güçlü bir üçlü kamera kurulumuna sahip. Sinema modları ortasında geçiş, 8K kayıt ve HDR10+ üzere etkileyici bilgisayar takviyeli filmografi özelliklerinin yanında gerçek bir ‘Cinemagic’ güç merkezi olan aygıtı sağlam, çarpıcı ve süratli reaksiyon veren bir ekran tamamlıyor. DisplayMate A+ dereceli 6,67 inç FHD+ 120Hz AMOLED düz ekran, TrueColor, Dolby Vision®’a sahip ve 1 milyardan fazla renk gösteriyor. 11T Pro tıpkı vakitte en yüksek 1000 nit parlaklık ve 480Hz’e kadar dokunmatik örnekleme suratı sunuyor.

Xiaomi Türkiye Pazarlama Müdürü Fatih Bilek görüntüyle ilgili: ‘Bu görüntü için yola çıkarken kendimize şunu sorduk, bir insanın en kıymetli hazinesi nedir? Bu soruya cevap ararken de aslında bir ömür boyunca tüm bunları sığdırabildiğimiz anılarımızın en kıymetli hazinemiz olduğunu fark ettik. ‘’Anı olsun’’ diye telefona sarılıp çektirdiğimiz binlerce hatıra, her şey geride kaldığında vakit makinemizin tek kaynağı haline geliyor. Kullanıcılarımızın en sevdikleriyle en hoş geçirdiği anları sonsuza kadar hatırlayabilmelerini sağlamaktan ve bunu tamamı kendi telefonumuzla çekilmiş bir görüntü ile söz edebilmekten gurur duyuyoruz’ dedi.

Video sinemasının direktörü Barış Kaya da: ‘Bir direktör olarak cep telefonlarının sahip olduğu görüntülenme teknolojilerinin, beni her vakit görüntü üretmek için motive ettiğini söyleyebilirim. Telefonların tüm bu teknolojik özelliklerinin yanı sıra çok insani ve hayata dair ayrıntılar içerdiğini, birebir vakitte onların gerçek manada birer anı yaratan ve geleceğe taşıyan belleklerimiz olduğunu söyleyebilirim. Cep telefonu ile çekilen bu kadar duygusal ve gerçekçi bir projede yer aldığım için çok mutluyum’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen