Cum. Eyl 20th, 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü vilayet genelinde içme suyu depolarının bakımı ve yenilenmesi için 55 milyon TL’lik yatırım yaptı. Vatandaşın pak ve sağlıklı içme suyu kullanması için yapılan çalıma kapsamında Alanya’da da içme suyu depolara tadilat yapılarak yenileniyor.

Alanya’da vatandaşlara içme suyu hizmeti sağlayan 300 adet içme suyu deposu bulunuyor. Bu depoların 107 adedinde bakım tamirat gereksinimi olduğunu tespit eden Büyükşehir Belediyesi ASAT takımları çalışma başlattı. Başlatılan çalışma ile içme suyu depolarının iç hazneleri, vana, boru çizgisi üzere temas elemanları, dış yapıları yenilenmeye ve etraf düzenlemeleri yapılmaya başlandı.

47 DEPO YENİLENDİ

7 aydır devam eden çalışmalar ile bugüne kadar 47 adet depo büsbütün yenilendi. Yenilenen depolar ile Alanya’da vatandaşlara sağlıklı ve pak içme suyu hizmetinin kesintisiz devam etmesi sağlanıyor. Geri kalan yapıların da 3 ay içerisinde elden geçirilerek yenilenmesi planlanıyor.

55 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Antalya vilayet genelinde içme suyu depolarının bakımı ve yenilenmesi için 55 milyon TL’lik bir yatırım yapıldı. Depolardaki çalışmalar devam ederken su kesintisi yapılmayarak ek çizgilerden dayanak sağlanıyor ve vatandaşların mağdur olması önleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen