Cts. Eki 26th, 2024

Antalya Verem Savaş Derneği Lideri Mehmet Gölcü, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Kemer Belediyesi Meclis üyesi Emrah Ayhan’nın da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getiren Belediye Lideri Topaloğlu, başkanlık vazifesini yeni devralan dernek lideri Mehmet Gölcü’ye iyi olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Gölcü ve grubunun kamu faydasına çalıştıklarını anlatan Lider Topaloğlu, “Zor bir misyonları var. İnsanları tedavi edelim ve topluma kazandıralım diye uğraşıyorlar. Bu hususta Kemer Belediyesi olarak üzerimize düşen bir şey olursa yapmaya hazırız. Yeni idare olarak kendilerini tebrik ediyorum ve muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.
Kendisine dernek idare şurası üyelerinin de eşlik ettiği Gölcü, yeni idare olarak Belediye Lideri Topaloğlu’nu ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Topaloğlu’nu evvelce beri tanıdığını ve yaptığı çalışmaları çok beğendiğini tabir eden Gölcü, “Derneğimizin birinci emeli veremle gayret etmek. Hastalarımıza besin ve nakit yardımı yapıyoruz. Tedavileri 6 ay kadar sürüyor. Tedavileri tamamlanana kadar her gün ilaçlarını veriyoruz. Bunların yanı sıra turizm tesisleri, kamu kurum ve kuruluşların portör muayenelerini yapıyor ve sinemalarını çekiyoruz. Kamu faydasına çalışan bir derneğiz. Liderimize da bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Gölcü, ziyaret sonrası Lider Topaloğlu’na bir plaket ikram etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen