Cts. May 18th, 2024

Kale Alarm Akıllı Görüntü Tahlil Tahlilleri, güvenlik operatörlerinin risk almadan daha isabetli karar verebilmelerine yardımcı oluyor

Akıllı görüntü tahlil tahlilleri, konut ve iş yerlerinde güvenlik için büyük kıymet taşıyor. Gerçekleşebilecek tüm riskli ve kuşkulu olaylar için anında manzaralı bildirim alma imkanı sağlayan bu teknoloji, güvenlik operatörlerinin risk almadan daha isabetli karar verebilmelerine yardımcı oluyor. “Güvenlik ve Ötesi” sloganı ile alarm sistemlerini tüketicilerin gereksinimlerine nazaran tasarlayan Kale Alarm; bu noktada eser kümesindeki akıllı görüntü tahlil tahlilleriyle IP Güvenlik Kamera sistemlerinin aktif ve verimli kullanılmasını sağlayarak, işletmelere daha yüksek güvenlik imkanı sunuyor.

İşletmelerde yüksek güvenlik için akıllı görüntü tahlil tahlillerine çok iş düşüyor. Yapılan araştırmalar; bir güvenlik operatörünün 15 dakika ekranlardaki manzaraları izlemesi durumunda manzaranın yüzde 50’ye yakınını kaçırdığını, 20 dakika sonra ise bu oranın yüzde 90’ın üstüne çıktığını gösteriyor. “Siz yoksanız biz varız” anlayışını benimseyerek tüketicilere farklı kategorilerde güvenlik tahlilleri sunan Kale Alarm; bu noktada eser kümesindeki akıllı görüntü tahlil tahlilleriyle iş yerlerinde güvenliği azamiye çıkarıyor.

Tüm riskli ve kuşkulu olaylar için anında manzaralı bildirim alma imkanı

Kale Alarm akıllı görüntü tahlil tahlilleri, iş yerlerinde gerçekleşecek tüm riskli ve kuşkulu olaylar için anında imajlı bildirim alma imkanı sağlıyor. Mümkün tehditlerde operatörü uyararak sonuca gitmesine ve daha süratli karar vermesine yardımcı oluyor. Gelişmiş görüntü tahlil yazılımı kurgusu ile IP Güvenlik Kamera sistemlerinin faal ve verimli kullanılmasına ve sonuç olarak daha yüksek güvenliğe imkan tanıyor.

Fabrikalarda yangın güvenliği açısından büyük ehemmiyet taşıyor

Kale Alarm akıllı görüntü tahlil tahlilleri; tahlil sistemleri, güvenlik kameraları, kayıt aygıtları ve güvenlik kameralarına yerleştirilerek kullanılabiliyor. Bilhassa iş yerlerinde yaşanabilecek gözden kaçırma, dikkatsizlik yahut farklı bir aksama durumuna karşı sistem daima denetimi mümkün kılıyor. Bu tahliller üst seviye imaj özelliği sayesinde en ufak objeyi dahi seçebiliyor. Birçok kişinin yapacağı işi tek bir aygıtla yapmayı sağlayarak iş verimliliğini artırıyor. Ayrıyeten geniş alanlardaki ihlalleri de görüntüleyebiliyor. Yangın başlangıcı durumunda alarm sisteminin devreye girmesiyle kullanıcıyı uyaran ve bu sayede yangın çok büyümeden müdahale etme imkanı da sunan sistem, bilhassa fabrikalarda yangın güvenliği açısından kritik rol oynuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen