Cum. Eyl 20th, 2024

Gölcük Belediyesi grupları, bir yandan ilçe genelince mazgalları temizleyerek yağmur sonrası oluşabilecek su taşkınlıklarına pürüz olmaya çalışırken, bir yandan da sokakları yıkayarak kirlilik oluşmasının önüne geçiyor.

Gölcük Belediyesi Paklık İşleri Müdürlüğü grupları, paklık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de kıymetlendirerek çalışmalarını şekillendiren takımlar, ilçe genelinde mazgallarda paklık çalışması yaparak, yağmur sonrası oluşabilecek su taşkınlarına karşı tedbir alıyor. İlçeyi cadde cadde sokak sokak gezen gruplar, mazgallarda yağmur suyu tahliyesini engelleyecek tüm atıkları temizliyor.

İLÇENİN YOLLARI YIKANARAK TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi Paklık İşleri Müdürlüğü grupları ayrıyeten ilçe genelinde yol yıkama çalışmalarını da aksatmıyor. Tazyikli su ile yolları periyodik olarak yıkayan gruplar, kirlilik oluşmasının önüne geçiyor.

İHBAR SINIRLARINA GELEN TALEPLER SÜRATLE YERİNE GETİRİLİYOR

Belediye yetkilileri; talep ve şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşların 0262 411 00 10 numaralı telefon ve 0552 411 00 10 numaralı WhatsApp ihbar çizgilerinden kendilerine ulaşabileceklerini söylediler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen