Cum. Eyl 20th, 2024

Gölbaşı Belediye Lideri Ramazan Şimşek Gölbaşılı dar gelirli vatandaşlara dayanak olmak hedefiyle hayata geçirdiği Hilal Kart uygulamasında güncellemeye gitti. Şimşek, Hilal Kart kullanım ölçüsünü 300 TL’den 500 TL’ye çıkardı…

Hilal Kart uygulamasıyla toplumsal belediyecilikte yeni bir sayfa açan Lider Ramazan Şimşek vatandaşların yüzünü güldürecek muştuyu verdi. “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dayanak olmak için ‘klasik hizmet anlayışına’ son vererek Hilal Kart uygulamamızı devreye sokmuştuk” diyen Ramazan Şimşek kelamlarına şöyle devam etti: “Gerçek muhtaçlık sahiplerine ulaştığımız uygulamamız sayesinde pek çok Gölbaşılı vatandaşımızın meskenlerine ve sofralarına ulaştık. Bu devirde de takımlarımız canla başla çalışarak muhtaçlık sahibi vatandaşlarımıza Hilal Kart’larını ulaştırmaya başladı.Hilal Kart kullanım ölçüsünü ise 300 TL’den 500 TL’ye çıkardık. Vatandaşımıza güzel uğurlu olsun.”

Vatandaşa standart koli yerine alışveriş imkânı sunan kart

Başkan Ramazan Şimşek, Hilal Kart sayesinde klasik yardım kolileri ile hudutlu kalmadıklarını, vatandaşların Paylaşım Noktası’ndan gereksinimleri dahilinde diledikleri üzere alışveriş yapabildiklerini kelamlarına ekleyerek “Şehit-gazi yakınları ile dul, yetim ve öksüzler öncelikli olmak üzere belediyemiz tarafından tespit edilen gereksinim sahipleri, Hilal Kart’larına yüklediğimiz nakitle Toplumsal Market’ten besin, giysi ve gibisi eserleri alma imkanına kavuştu. Muhtaçlık sahipleri istek ettiği öncelikli gereksinimlerini karşılamış oldu.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen