Per. Haz 27th, 2024


Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, İzmir Alevi Kültür Derneği Yamanlar Cemevi’nin gençlerin eğitim hayatına dayanak maksadıyla düzenlediği dayanışma yemeğinde yüzlerce ilçe sakiniyle bir ortaya geldi. Dayanışma gecesinde birlik ve beraberlik iletileri veren Lider Sandal, “Biz her vakit ezilenden, hor görülenden, okula gidemeyen çocuğun muhtaçlıklarını çözmekten yanayız. Birlik ve beraberlik içinde gençlerimiz için her vakit omuz omuza olmaya, çocuklarımızı desteklemeye ve dayanışmamızı büyütmeye devam edeceğiz” dedi. 

Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen aktifliğe Lider Sandal’ın yanı sıra İzmir Alevi Kültür Derneği Yamanlar Cemevi Lideri Mehmet Bozkurt, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve bine yakın ilçe sakini katıldı. Gençlerin korosu ile renklenen gecede davetliler canlı müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdi.

HER VAKİT OMUZ OMUZA OLACAĞIZ
Etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden birleşerek, büyüyerek dayanışmamızı artırarak gençlerimiz ve geleceğimiz için omuz omuza çaba etmeye devam edeceğiz. Dostluk, barış ve kardeşlik her vakit önceliğimiz olacak. Bu kadim kültürün evlatları olarak biliyoruz ki; kimse bizi birbirimize düşüremez. Biz bu coğrafyada ezilenler, hor görülenler olarak tuzağa düşmeyeceğiz. Toplumu etnik, dini, siyasi kimliklere bölmek; hükümran güçlerin işidir ve bizim menfaatimize değildir. Biz tıpkı sofranın insanları olarak bu sınıfsal çaba etrafında bir ortada olmak zorundayız. Üzerimize düşeni korkmadan, cesurca yapmak, birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız. Biz her vakit ezilenden, hor görülenden, okula gidemeyen çocuğun gereksinimlerini çözmekten yanayız. Bu her vakit da bu türlü olacak. Birlik ve beraberlik içinde gençlerimiz için her vakit omuz omuza olmaya, çocuklarımızı desteklemeye ve dayanışmamızı büyütmeye devam edeceğiz. Ayrıyeten verdiğim düğün salonu ve kültür merkezi sözümü de tutmuş olmanın memnunluğunu yaşıyorum. ‘Birileri yıkar, birileri yapar’ demiştik. 3-4 ay içinde Yamanlar’da projeyi bitirip, sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

BAŞKAN SANDAL’A TEŞEKKÜR
İzmir Alevi Kültür Derneği Yamanlar Cemevi Lideri Mehmet Bozkurt ise, “Yamanlar Mahallemize ve bize dayanaklarından ötürü Liderimiz Serdar Sandal’a ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen