Sal. May 21st, 2024


Mersin’de gece boyunca tesirli olan yağışlar ve fırtına nedeniyle Yenişehir Belediyesi grupları teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdü . Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit de kent genelinde incelemelerde bulunarak, grupların çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, dün gece kent genelinde tesirli olan şiddetli yağışlar ve kuvvetli fırtına nedeniyle çalışmalarını aralıksız bir biçimde sürdürerek, vatandaşların mağduriyet yaşamasına mahzur oldu. Takımlar, gece boyunca ağır yağışlar nedeniyle muhtemel su baskınları ve öteki acil durumlara karşı anında müdahale için hazır bekledi.

Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit de ilçe genelinde incelemelerde bulunurken, takımların çalışmalarını takip etti. Lider Özyiğit, “Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden ağır yağışlar ve fırtına nedeniyle takımlarımız alanda faal bir formda özveriyle vazife aldı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim önceliğimiz. Takımlarımız, muhtemel dertlere karşı hazırlıklı bir halde çalıştı ve olumsuz durumların önüne geçmek ismine koordineli bir efor gösterdi.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen