Paz. Eki 27th, 2024

Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda rakipleri ile karşı karşıya gelen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ve Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) grupları ile ferdi atletlerimiz haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.

Basketbol 2. Lig B Kümesi’nde gayret eden ÇBSK Basketbol A Ekibi, İstanbul deplasmanında NEF Basketbol Kadrosu ile karşı karşıya geldi. Birinci dönem ÇBSK’nın 20 – 23’lük üstünlüğü ile sona ererken, ikinci ve üçüncü dönem ise NEF kadrosunun 23 – 17 ve 22 – 21’lik galibiyeti ile tamamlandı. ÇBSK son dönemde rakibine 10 sayılık fark atarak dönemi 12-22 ve maçı da 77-83 galibiyetle kapatan taraf oldu. 4 maç sonunda başkanla birlikte 7 puana sahip olarak averaj ile 4. sırada yer alan ÇBSK bu hafta kendi meskeninde Samsun Basket ile karşılaşacak.

Voleybol 2. Lig 1. Küme’de çaba eden ÇBSK Bayan Voleybol Kadrosu kendi alanında Bizimkent Voleybol Ekibi ile karşılaştı. Setleri 25-15, 25-14, 21-25 ve 25-16 tamamlanan uğraş sonunda rakibini 3-1 mağlup ederek 18 puana yükselen ÇBSK, Küçükçekmece Voleybol ve Silivri Çağrıbey ile birlikte birinci üç sırayı paylaştı. ÇBSK Bayan Voleybol Grubu hafta sonu Saray deplasmanında Tekirdağ Marmara Spor ile karşı karşıya gelecek.

Tekirdağ 1. Amatör D Kümesi’nde çaba eden Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) hafta sonu Çorlu Rumeli Spor ile karşılaştı. Rakibini 2-0 yenerek puanını 18’e çıkaran ÇBFK averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. ÇBFK, hafta sonu Çerkezköy deplasmanında Çerkez Gücü Spor ile uğraş edecek.

ÇBSK voleybol Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar kadroları üçüncü haftayı da galibiyet ile kapatarak namağlup unvanlarını sürdürdü. ÇBSK Yıldız Kızlar Ekibi deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Marmara Spor’u, ÇBSK Küçük Kızlar Kadrosu ise kendi alanında Yıldırım Spor’u set vermeden 3-0’lık skorlarla mağlup etti.

ÇBSK U-18 Basketbol Kadrosu ise kendi alanında Ergene Gelişim Gençlik Spor’u konuk etti. ÇBSK baştan sona üstün götürdüğü çabanın sonunda alandan 98-17 üzere farklı bir galibiyet ile ayrıldı.

Öte yandan, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Çorlu, Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski’den toplam 12 atletin katıldığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Masa Tenisi Karşılaşmaları’nda uğraş eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sportmeni Mert Ballı, turnuvada üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen