Per. Eyl 19th, 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi, biyosidal eser uygulayıcı eğitimleri düzenlenmesine ait Etraf Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Etraf Endişeme ve Denetim Dairesi Başkanlığı Etraf Sıhhati Şube Müdürlüğü bünyesinde vazife yapan çalışanın biyosidal uygulayıcı eğitimleri TMMOB Etraf Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından verilecek. İşbirliğine ait protokol Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek ve Etraf Mühendisleri Oda Lideri Derya Ünver tarafından imzalandı.

3 YIL GEÇERLİ OLACAK

3 yıl geçerli olacak protokole imza atan Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek,

“Vektörel çaba çalışmalarımız 19 ilçemizde yaz-kış devam ediyor. Bu hedefle halk

sağlığı açısından kıymetli riskler taşıyan zararlılara karşı çaba edecek olan

personellerimize uzmanlar tarafından eğitim verilmesini çok önemsiyoruz. Zira bu eserlerin gerçek kullanımı hem insan, hem etraf sıhhati açısından çok önemli. Etraf dostu bir belediye olarak etraf hassasiyetimizi her çalışmamızda en önde tutuyoruz” dedi.

ANTALYA İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak meslek odalarıyla, sivil toplum örgütleriyle işbirliği protokolleri yaptıklarını ve ortak akılla hareket ettiklerini söyleyen Lider Böcek, imzalanan protokolün de Antalya için son derece kıymetli olduğuna değindi. Lider Böcek, “Çevre Mühendisleri Odamız vektörel gayret için çalışan çalışma arkadaşlarıma her türlü dayanağı verecekler. İşbirliği protokolü kapsamında gerekli çalımalar yapılacaktır. Protokolümüzün güzel olmasını diliyorum” diye konuştu.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAKLAR

İklim değişikliğiyle birlikte vektörel uğraşın çok hassas bir kıymete sahip olacağını belirten Etraf Mühendisleri Odası Antalya Şube Lideri Derya Ünver ise uzun yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin vektörel uğraş gruplarına eğitim verdiklerini söyledi. Ünver, Etraf Mühendisleri olarak bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaşmaktan memnunluk duyacaklarını söz etti.

Oda Lideri Derya Ünver, Lider Muhittin Böcek’e Manavgat yangını sırasında yaptığı konuşmanın fotosunun yer aldığı bir plaket takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen