Pts. Eyl 23rd, 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘’Antalya Mobil’’ uygulaması Antalyalıların hayatını kolaylaştırıyor. Uygulamayla ulaşım, etkinlikler, seyahat ve kent rehberi, nöbetçi eczaneler ve en yakın taksi durağı üzere 20 bin noktaya ulaşmak mümkün.

Her yıl ağırladığı yerli ve yabancı konuklar ile dünyanın gözdesi olan Antalya, artık cebinize sığacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bilgi Süreç Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Antalya Mobil” uygulamasıyla hayat kolaylaşıyor. Fiyatsız indirilen uygulamayla vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan haberler, etkinlikler, ulaşım ve duyuruları görebildiği üzere borç sorgulama, borç ödeme, satın alma takibi üzere süreçler yapılabiliyor.

20 BİN NOKTAYA ULAŞILABİLİYOR

‘Antalya Mobil’ uygulamasında yer alan kent rehberi ve seyahat rehberinde 20 bin noktaya ulaşılabiliyor. Kent rehberinde alışveriş merkezi, cami, dinlenme tesisleri, hastane, konser salonları, parklar, müze, otopark üzere 102 farklı kategoriye erişmek mümkün. Seyahat rehberiyle ise Antalya’da bulunan şelaleler, müze, mağara, parklar, antik kentler, kanyonlar, tarihi yerler, akarsular, tatil beldeleri, kale ve hanların nerede ve bulunduğunuz noktadan kaç kilometre uzaklıkta olduğuna ulaşılabiliyor.

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN UYGULAMA

Uygulamada yer alan nöbetçi eczane, hava durumu, e-belediye, en yakın taksi durakları, hal fiyatları, yardım-iletişim üzere hizmetler ile vatandaşın hayatı kolaylaşıyor. Vatandaşlar, şikayet, teklif ve taleplerin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ileterek, takibini ‘Antalya Mobil’ uygulamasından yapabilecek.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, ‘Antalya Mobil’ uygulamasının ehemmiyetine dikkat çekti. Lider Muhittin Böcek, “Antalya hakkında öğrenmek istediğimiz her şey bu uygulamada yer alıyor. Antalya’ya gelen bir konuğumuz gitmek isteğini turistik ve tarihi yerleri, alışveriş merkezlerini, konser alanlarını, kentteki aktiflikleri çarçabuk öğrenebilecek. Vatandaşımızın hayatı kolaylaşacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen