Per. Eki 3rd, 2024

Adana’ya turnuva için gelen Azerbaycan’da çocuklara futbol eğitimi veren Tahsil Cumhuriyet Egzersiz Merkezi hoca ve atletleri Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin’i ziyaret etti.

Azerbaycan’da futbol okulunda eğitmenlik yapan Adana Demirspor’un efsane ismi İbrahim Uzunca’nın rehberlik yaptığı kafilenin başındaki Okul Koordinatörü Giyas Necefov, Adana’da olmaktan çok keyifli olduklarını belirterek, kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverlikten çok etkilendiklerini söyledi.

Başkan Soner Çetin de “Azerbaycan’la gönül bağımız var” tabirini kullandı. Azerbaycan’ı kardeş olarak kabul ettiklerini söyleyen Lider Soner Çetin, “Belediyemizde Azerbaycan bayrağı asılı. Azerbaycan ulusal kahramanı İbad Hüseyin öz kardeşim üzeredir. Kendisi cephede bile görüntü çekip bana gönderdi. Artık de İbad Hüseyin ismine park yapıyoruz. Azerbaycan bizim öz kardeşimiz, bu çocuklarda bizim öz çocuklarımız. Ziyaretiniz beni çok memnun etti” dedi.

Ziyarette Giyas Necefov, Lider Soner Çetin’e Azerbaycan’a sembolize eden ikramlar verdi. Lider Soner Çetin de çocuklara ikram paketi sundu. Daha sonra Lider Soner Çetin, Azerbaycanlı futbol grubu kafilesi ile Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen