Per. Eki 3rd, 2024

Başkan Gürün, geçtiğimiz günlerde Kötekli Öğrenci yurduna internet isteyen öğrencilere ücretisiz internet kelamı vermişti. Gürün, Kötekli Mahallesindeki Wi-Fi noktalarının arttırılması talimatını verirken grupların çalışmasının akabinde yurtlar bölgesine de fiyatsız internet sağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen etkinliğinde kelam alan üniversite öğrencileri Lider Gürün’e Kötekli’deki öğrenci yurdunda internet sorunu olduğunu bu nedenle Büyükşehir tarafından buraya özel bir Wİ-Fİ noktası kurulması taleplerini iletmişti. Bunun üzerine Lider Dr. Osman Gürün, öğrencilere yurtlar bölgesindeki internet meselesini ortadan kaldıracakları kelamını vermişti.

Kötekli’de Fiyatsız İnternet Ağı Genişliyor

Başkan Gürün’ün talimatı üzerine yurtlar bölgesinde kısa müddette çalışma başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi grupları Kötekli Mahallesi Sıtkı Koçman Caddesi üzerinde fiyatsız Wi-Fi ağı kurulumunu tamamladı. Projenin tamamlanmasının akabinde Kötekli Mahallesinin çeşitli noktalarında bulunan fiyatsız internet ağı daha da genişleyerek Yurtlar Bölgesi de bu ağa dahil edilmiş oldu.

Öğrencilerin ağır olduğu bölgede vatandaşlar MUGLA_BSB_WIFI ağı üzerinden Ad-Soyad ve GSM numarası girilerek fiyatsız olarak faydalanılabilecek.

Gürün, “En Değerli Teknoloji Olan İnterneti Halkımıza ve Öğrencilerimize Fiyatsız Sağlamaya Çalışıyoruz”

Öğrenciler için internet erişiminin çok kıymetli olduğunu ve çağımızın koşulları hasebiyle bu erişimi kesintisiz olarak sağlamanın vazife edinilmesi gerektiğini vurgulayan Lider Gürün, bu kapsamda fiyatsız wifi ağını devreye aldıklarını söyledi. Gürün, “Öğrencilerimize fiyatsız internet sağlama kelamı vermiştik ve bunu gerçekleştirmenin memnunluğunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz çağın ihtiyaçları münasebetiyle internet erişiminin her yerde kesintisiz olarak sunulması hakikaten çok kıymetli. Bilhassa de üniversite öğrencilerimiz için bu ehemmiyet daha da artıyor. Günümüz teknolojilerine baktığımızda birçok imkan internet üzerinden sağlanıyor ve toplumlar artık internet üzerinden şekilleniyor. Bizde yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada en değerli teknoloji haline gelen internetin öğrencilerimiz tarafından daha faal ve kesintisiz olarak kullanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vilayet genelinde birçok farklı noktada kurduğumuz wifi erişim noktalarına Kötekli bölgemizi de ekledik. Yurtlar bölgesinde kurmuş olduğumuz fiyatsız internet erişim noktalarını Vilayet genelinde de arttırarak devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen