Pts. Eyl 30th, 2024

MÜSİAD İzmir Lideri Bilal Saygılı, Kovid-19 hastalığı sürecinde sıhhat sisteminin uygun işlediğini, işinin ehli tabiplerin ve sıhhat çalışanlarının bu ağır çabada güler yüzlerini hiç eksiltmediklerini şahsen deneyim ettiğini tabir ederek kendilerine teşekkür etti.

Müstakil Endüstrici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Lideri Bilal Saygılı, Azerbaycan’da düzenlenen 25. Memleketler arası İş Forumu (İBF) sonrasında geçirdiği koronavirüs (Kovid-19) hastalığı nedeniyle Türkan Özilhan Devlet Hastanesi ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördü ve güzelleşmesinin akabinde sıhhat çalışanlarına teşekkür bildirisi yayınladı.

Saygılı, taburcu edildikten sonra kendisine gerek başarılı tedavileriyle gerekse güler yüzleriyle hayata bağlayan sıhhat çalışanlarını unutmayarak bildirisinde şunları tabir etti: “Kovid-19 teşhisimizden sonra hastalığımızın ağır seyretmesi sebebi ile yaklaşık 12 gün süren hastane tedavimiz sonucu Rabbimin müsaadesi , pahalı dostlarımızın duası ve hekimlerimizin özverili tedavisi ile çok şükür taburcu olduk. Tedavim bir müddet konutta devam edecek. Bu süreçte ziyaretime gelen, arayan, soran ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlara gönülden teşekkür ediyor, sıhhat sorunu yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.

Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Tedavim boyunca ülkemizin sıhhat sisteminin ne kadar düzgün işlediğini, hekimlerimizin ve sıhhat çalışanlarımızın ne kadar işinin ehli olduğunu ve bu ağır çabada güler yüzlerini hiç eksiltmediklerini şahsen deneyim ettim. Hamdolsun gurur duydum.

Bu vesile ile kentimizin sıhhat sistemini başarılı bir formda yöneten değerli Vilayet Sıhhat Müdürümüz Op. Dr. M. Burak Öztop’a, ardından Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç’a, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz’e, her iki güzide hastanemizin Başhekim yardımcılarına, idarecilerine, tabiplerine, hemşirelerine, güvenlik görevlisinden paklık takımlarına kadar hepsine başka farklı ve yürekten şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun.

Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin, her türlü musibetten koruma eylesin inşallah.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen