Sal. Eki 1st, 2024

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, mezun olduğu lise olan Namık Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir ortaya geldi, anılarını tazeledi, meslek seyahatini ve tecrübelerini paylaştı.

Göreve geldiği günden itibaren eğitime ve gençlere başka bir hassasiyet gösteren Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, ahde vefa örneği sergileyerek mezunu olduğu Namık Kemal Lisesi’ni ziyaret etti.

EN HOŞ OKULLARIMIZDAN BİRİ

Başkan Kocaman öğrencilerle bir ortaya gelmeden evvel Okul Müdürü Adem Şahinkaya’nın konut sahipliğinde öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen ziyarette 1996 yılında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olduğunu belirten Lider Kocaman “O yıllarda okul çeşitliliğimiz bu kadar fazla değildi. Burası vilayetimizin en hoş okullarından biridir. Buraya geldiğim için keyifli ve heyecanlıyım” dedi.

ARANIZDA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Öğrencilerle bir ortaya gelen Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Aranızda olmak şahane ve heyecan verici bir his. Bugünlere gelmeme vesile olan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ben de 1996 yılında bu okuldan mezun oldum, bu sınıflarda okudum. Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olmak ayrıcalıktır. Bugünlere gelmek için daima çalıştım. Çalışmak en kıymetli güç ve motivasyon. Rabbim bana ilçe belediye liderleri ortasında en yüksek oyla seçilerek belediye lideri olmayı nasip etti. Bu büyük bir sorumluluk” dedi.

TÜM LİSELERE GİTTİM

Belediye liderlerinin vazifesi yalnızca yol, asfalt yapmak değildir diyen Lider Kocaman “Belediye liderlerinin asli vazifesi devrin şartlarına nazaran öncelikli gereksinimleri ve sıkıntıları hakikat olarak tespit etmek ve tahlil süreçlerini yönetmektir. Beşere dokunmaktır, gönüllere girmektir. Kartepe’deki tüm liselerimize gittim. Gençlerimizle konuştum, onları dinledim, ben anlattım, tekliflerini ve hayallerini sordum. Ortanızdan çıkan bir abiniz olarak sizlerle olmaktan çok memnunum. Burası benim hayatımın dönüm noktasıydı. Lise periyodu hayatımızın rotasını çizdiğimiz son virajlardan biridir. ” dedi.

580 ÖĞRENCİMİZ FİYATSIZ EĞİTİM GÖRÜYOR

Kartepe Belediyesi olarak dünyada mecburî duruma gelen İngilizce lisanıyla ilgili olarak Kartepe Genç Akademi’yi kurduk” diyen Lider Kocaman “580 öğrencimiz özel eğitim standartlarında fiyatsız İngilizce eğitimini bu merkezimizde alıyor.

HAYALLERİNİZ SİZE GELECEK

Bütün okullarımız başarılı, topluma yararlı gençler yetiştiriyor. Daha düzgünü olmak sizin elinizde, ne kadar istekli olduğunuzda alakalı. Kararlı ve azimli olmak gerekir. Ancak bir şeyi çok istemek yetmez. Zorluk hayatın her evresinde olabilir. Zorluğu imkansızlıkla karıştırmayın. Maniler aşılmak içindir. Bu güç içinizde olduğu sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Motivasyonunuz, özgüveniz, çalışarak başarılı olduğunuzda resen artar. Okuyun, araştırın, yabancı lisan öğrenin, spor yapın, doğayı, hayvanları sevin, disiplinli ve planlı-programlı olun. Gücünüz yükselecek. O vakit siz hayallerinize değil, hayalleriniz size gelecek.” açıklamasında bulundu.

KAPIM DA TELEFONUM DA AÇIK

Üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerimi hürmet ve sevgiyle, hasretle yad ediyorum. Beni gençliğime götürdünüz, ağırladığınız için teşekkür ederim. Tüm gençlerimize hayallerine kavuşacağı, vatanına, milletine paha katan, parlak bir gelecek diliyorum. Kapım da, telefonum da her vakit size açıktır” Dedi.

GURUR DUYDUK

Başkan Kocaman’ı ilgi ve dikkatle dinleyen Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri de ziyaret için teşekkür ederken, “Bize bedel verip, okulumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizi dinlemek çok hoştu. Ufkumuza, vizyonumuza, bakış açımıza katkı sağladınız. Bize örnek oldunuz. İnşallah bizim neslimizden da sizin üzere meslek yapanlar çıkar. Hem gurur duyduk, hem de motive olduk.” dediler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen