Çar. Eki 2nd, 2024

Başkan Büyükakın, Ankara’da bir dizi görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi. AK Parti Genel Lider Yardımcılarıyla görüşen Lider Büyükakın, Kocaeli’de verilen hizmetleri anlattı

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ankara’da bir dizi görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi. AK Parti Genel Lider Yardımcılarından Siyasi ve Hukuksal İşler Lideri Hayati Yazıcı, Mahallî İdareler Lideri Mehmet Özhaseki, Genel Sekreter Fatih Şahin ile AR-GE ve Eğitim Lideri Mustafa Şen’i ziyaret etti. Lider Büyükakın daha sonra Genel Lider Yardımcısı ve Teşkilat Lideri Erkan Kandemir ile teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya da katıldı. Lider Büyükakın ayrıyeten Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ü de ziyaret ederek misyonunda muvaffakiyetler diledi.

BÜYÜKAKIN, KOCAELİ’Nİ ANLATTI

Ziyaretlerde AK Parti Kocaeli Vilayet Lideri Mehmet Ellibeş de yer alırken, Genel Merkez’deki toplantıda MKYK Üyesi Davut Şiviloğlu ile Serpil Yılmaz, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Vilayet Bayan Kolları Lideri Yasemin Özdemir ile Vilayet Gençlik Kolları Lideri Baki Özdemir de yer aldı. Birlikteliklerde Kocaeli’nde yapılan ve yapılacak projeler üzerine istişarelerde bulunan Lider Büyükakın, çok verimli geçen toplantılar sonrası yaptığı açıklamada, “Genel Lider Yardımcılarımızla çok yararlı görüşmeler gerçekleştirdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak etraftan eğitime, sıhhat ve toplumsal hizmetlerden alt ve üst yapı projelerine kadar birçok bahis üzerine görüş alışverişi yaptık. Bununla birlikte etraftan gençlik hizmetlerine kadar Kocaeli’de hayata geçirdiğimiz çalışmalar hakkında da Genel Lider Yardımcılarımıza ayrıyeten bilgi aktardık” dedi.

“VATANDAŞIMIZ BİLİYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ YANIMIZDA”

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği vizyonla mahallî idareler olarak halkımıza hizmet ediyoruz” diyerek toplantılarda Kocaeli’ndeki çalışmalar hakkında Genel Lider Yardımcılarına ayrıntılı bilgi aktaran Lider Büyükakın, “Vatandaşımızın, Genel Merkezimizin ve teşkilatımızın bize olan itimadını boşa çıkarmamak için çok çalışıyoruz” diyerek ziyaret sonrası yaptığı açıklamayı, “Hizmet odaklı siyasi anlayışımızı kentimizin her noktasına ulaştırırken, öteki taraftan insanımızın bizden beklediği talepleri de yerine getiriyoruz. Vatandaşımız şunu artık net bir halde biliyor ki bir şeye muhtaçlığımız olduğunda Büyükşehir Belediyemiz yanımızda. Gerek hizmetlerimizle gerek sıhhat ve toplumsal hizmetlerle Pandeminin getirdiği tüm aksilikleri tekrar vatandaşımızla bir ve birlikte olarak geride bırakmak için uğraş ediyoruz” diyerek sürdürdü. Lider Büyükakın’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti tabir eden Genel Lider Yardımcıları da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yakından ve takdirle takip ettiklerini tabir etti. Hakk’ın isteğini gözeterek Kocaelililer için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediye Liderine ve takımlarına teşekkür eden Genel Lider Yardımcıları, genel siyasi hususlar üzerine de değerlendirmeler de yaptı.

“ANADOLU AJANSI’NIN TÜM ÇALIŞANLARINI TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmelerinin akabinde Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ü de ziyaret eden Lider Büyükakın, “Anadolu Ajansı’nın tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi ile adeta özdeştir” diyerek şunları kaydetti: “Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmadan 17 gün evvel 6 Nisan 1920’de kurulan Anadolu Ajansı, o günlerden bugünlere gelindiğinde ortaya koyduğu çok değerli hizmetleri yakinen biliyoruz. Bugün dünyanın birçok noktasında misyon yapan fedakâr çalışanlarıyla Anadolu Ajansı, göğsümüzü kabartıyor, bizleri gururlandırıyor. Bilhassa Karabağ Zaferi’ndeki habercilik anlayışı, suratı ve tüm ayrıntılarıyla dünyayı bilgilendirmesi bizleri bir sefer daha gururlandırmıştır. Bu nedenle Genel Müdürümüz Serdar Karagöz ve Anadolu Ajansı’nın tüm çalışanlarını bir defa daha tebrik ediyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen