Per. Eyl 19th, 2024

Türkiye’nin önde gelen Bilgi ve Bağlantı Teknolojileri (ICT) dağıtıcılarından Bilkom’da Satış Yöneticiliği misyonuna, şirket bünyesinde son olarak Tüketici Küme Müdürü olarak misyon yapan, bölümün tecrübeli isimlerinden Onur Lider getirildi.

Türkiye’de 37 yıllık deneyimiyle elektronik perakende dalında 1 numaralı akıllı telefon, giyilebilir aksesuar ve tablet dağıtıcısı olan, bölümdeki pozisyonunu ‘üretici-dağıtıcı’ kimliğiyle güçlendiren Bilkom’da Satış Yöneticiliği vazifesine Onur Lider getirildi.

Anadolu Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden 1995 yılında mezun olan Onur Lider, iş hayatına 1999 yılında adım attı. 2003 yılında Akora Bilgisayar’da Satış Müdürü misyonuna başlayarak bilişim dünyasıyla tanışan Lider, 2006-2008 yılları ortasında Veri Teknik Bilgisayar Satış Müdürü, 2008-2010 ortasında ise Kont Bilişim Satış Müdürü olarak misyon yaptı. 2010 yılında Tüketici Küme Müdürü unvanıyla Bilkom ailesine katılan Onur Lider, 1 Ocak 2022 prestijiyle Bilkom Satış Yöneticiliği misyonunu üstlendi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen